Mette får headhunter til at finde sig ny kæreste

Nu kan singler få en headhunter til at finde sig den rigtige kæreste - men det er ikke billigt

Mette Nielsen håber at finde sig en kæreste ved hjælp af den nye tjeneste. (Foto: Privatfoto)
Mette Nielsen håber at finde sig en kæreste ved hjælp af den nye tjeneste. (Foto: Privatfoto)

'Datingverdenen er lidt af en jungle.'

Det er formentligt et udtryk, som mange af landets 1,6 millioner singler enten har hørt eller kender til på egen krop.

Tusindvis af dem jagter kærligheden på nettet, men i stedet for selv at finde frem til deres dates, skal det nu være muligt at få en såkaldt headhunter til at gøre arbejdet og finde deres mest optimale match - men det er selvfølgelig ikke billigt.

Single.dk har således i går lanceret deres Platinmatch-tjeneste, som kort fortalt går ud på, at man for 5.000 kroner får en matchmaker - på baggrund af en telefonsamtale og personlighedstest - til at udvælge ens dates.

Datingsiden oplyser, at der siden i går er tikket 30 tilmeldinger ind, og en af dem er 28-årige Mette Nielsen fra Nørrebro. Hun har været single i tre år.

- Jeg har datet rigtig meget. Enten ved tilfældige møder, dating-sider, Tinder, venners venner osv, og jeg er træt af at bruge så meget tid på det, når der ikke rigtig sker noget, andet end at man får en hyggelig eller nogle gange en akavet drink, siger hun til Ekstra Bladet.

Var det noget med en romantisk get-away uden konen? En engelsk datingside lover at tage sig af alt det praktiske – du skal blot lyve dig på forretningsrejse. (Foto: Colourbox) Ferie Datingside køber ferieø: Nu kan du være utro i fred

Forventer et godt match

Hun vil gerne slå sig ned.

- Jeg vil gerne finde mig et godt match på en mere effektiv måde. Det kan måske virke lidt egocentrisk, at man får andre til at finde ens kærlighed, men det er et interessant forsøg, og jeg vil gerne give penge for, at de vil undersøge, hvem der findes til mig, i stedet for at jeg bare liker en på Tinder, fordi han har skrevet noget sjovt eller ser godt ud, siger Mette, der til daglig er selvstændig.

Hun synes, at prisen på de 4.995 kroner er høj, men hun er samtidig villig til at tage chancen.

- Det er mange penge, men det er også seriøst. Man betaler til nogle mennesker, der har faglige kompetencer, og det forventer jeg også de har, så de ikke bare matcher mig op med en tilfældig, men ser på mange forskellige parametre.

- Jeg forventer, at de finder mindst et godt match til mig - meget gerne flere. Men jeg regner ikke med, at min lykke nu er gjort.

Sex & samliv Hjemmeside vil afsløre din utro kæreste på Tinder - der er bare et problem

Pris: 25.000 kroner

Udover prisen på de knap 5.000 kroner, findes der også en udgave af tjenesten, der koster 24.995 kroner. Her får man blandt andet en samtale med matchmakeren ansigt til ansigt.

Der er på nuværende tidspunkt kun én matchmaker ansat. Hun har ifølge single.dk i en længere årrække fungeret som blandt andet coach, forfatter og foredragsholder indenfor dating og parforhold. Hun har omkring 50.000 aktive brugere til rådighed, som kan matches.

- Vi regner med, at det bliver standardproduktet (4.995 kroner red.), som langt de fleste vælger, men der vil sikkert også være mange mennesker, der foretrækker en samtale face to face. Vi har blandt andet trukket på erfaringer i udlandet, og hvor stort et arbejde det er og taget det med i forhold til prissætningen, siger Jonas Cronfeld, der er medstifter af single.dk.

Med den nye datingmodel burde chancerne for, at daten forløber godt være større. (Foto: shutterstock.com) Kys & kærlighed Ny dating-app: Her betaler du pr. date

Han mener, at der har været et hul i markedet.

- Vi har drevet single.dk i mange år, hvor mange selv har fundet deres nye kæreste. Men der findes stadig mennesker, der af forskellige årsager ikke har lyst eller mulighed for at finde deres nye kæreste på den måde. Dem kan vi nu hjælpe.

Tjenesten er dog grundet prisen ikke for alle.

- For nogen mennesker er 5000 ikke så meget, for andre vil det være mange penge, og de vil formentlig hellere selv finde deres dates, siger han.

36 kommentarer
Vis kommentarer