Annonce:
Annonce:

Mette fik 'sød' besked: Her er blikkenslagerens svar

Efter et besøg af blikkenslageren tikkede en besked ind på telefonen, som fik Mette Munkø til at føle sig krænket. Nu siger blikkenslageren undskyld

Sådan slanger Mette Munkø sig foran kameraet, når hun skal have taget billeder, og blikkenslageren er tydeligvis fan af looket.
Annonce:
Følg Samfund

Kender du eller er du blikkenslageren, så hører vi gerne fra dig. Eller har du prøvet noget lignende?  Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En enkelt SMS og offentliggørelsen af denne har sendt nudeart-modellen Mette Munkø ind i en sand shitstorm.

- Hej Mette. Du må meget undskylde jeg skriver, men blir simpelthen nød til at fortælle dig at du er virkelig en flot og charmerende pige.. puha.. Hehe Sorry. Mvh blikkenslageren :)'

Sådan så det ud på Mette Munkøs telefon, efter hun i onsdags fik besøg fra blikkenslageren. Efterfølgende følte Mette Munkø sig krænket, fordi blikkenslageren valgte at bruge hendes oplysninger fra firmaet i privat øjemed.

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: Jan Hansen/jh67.dk)
(Foto: Jan Hansen/jh67.dk)

Og det får ham nu til at sige undskyld.

Det bekræfter Mette Munkø over for Ekstra Bladet.

Annonce:

- Det er korrekt. Jeg tænker, at han er bange for, at jeg ringer til chefen. Han virker til at være bange for at miste sit job. Flere medier har bedt om hans nummer, men jeg har valgt at holde hans private oplysninger hemmelige, da jeg ikke vil udsætte ham for samme krænkelse, som der skete for mig.

- Så jeg er glad for, at han skriver og beklager, da jeg så føler mig bedre tilpas og mere sikker, dog skal man huske, at det sagtens kunne have været modsat., skriver hun til Ekstra Bladet.

Ifølge Radio24syv lød undskyldningen således:

- Kære Mette. Jeg har lige siddet i to timer og læst min sms og læst op på her på Facebook. Det er sgu ikke fedt. Jeg skrev til dig, fordi jeg synes, du er en flot pige. Det har hverken været meningen at krænke dig eller noget som helst. Jeg har ikke haft nogen bagtanker. Du er den første jeg skriver til af alle mine kunder.

Annonce:

- Jeg kunne bare ikke lade være, da din charme fangede mig. Men undskyld af hele mit hjerte. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at en sød sms kunne medføre, at jeg kunne blive fyret. Så langt tænkte jeg ikke. Jeg lover, at jeg aldrig skriver til dig mere. P.S. har aldrig gemt dit nummer, og jeg har slettet den besked, som jeg sendte til dig, skriver blikkenslageren ifølge radiostationen.

Massiv kritik
Efterfølgende har hun mødt massiv kritik på blandt andet Facebook, hvor hendes opdatering har delt vandene. Ekstra Bladet har nu været i kontakt med Mette, der her giver sin forklaring på, hvorfor hun lavede opdateringen.

- Jeg følte mig krænket, men efter længe overvejelser og samtaler med venner var jeg stadig i tvivl om, hvordan det ville være mest hensigtsmæssigt at reagere. Jeg frygtede, at jeg ville overreagerer, da jeg i form af mit erhverv, hvor jeg er meget eksponeret, ville stå mere sårbart.

Annonce:

- Mit arbejde er en ting, men i mit private liv vil jeg gerne føle mig tryg og selv have styringen. Jeg vidste, det var ulovligt, og at jeg havde ret til både at klage til chefen og melde det til politiet, men frygtede måske, at han ville få en for hård konsekvens, da jeg netop var så følelsesmæssigt oprørt. Så jeg bad om folks råd til hvordan de ville håndtere det, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Intet kompliment
På Facebook har mange reageret på Mette Munkøs opslag, som brugerne mener hun burde tage som et kompliment og ikke være så snerpet.

Men den køber Mette Munkø ikke, fordi hun slet ikke har fokus på komplimentet. Det er derimod krænkelsen, som støder hende.

- Jeg synes ikke, at jeg skal være tvunget til at tage imod et kompliment, når det gives på en måde, der krænker mig. Det er ikke  en seksuel krænkelse, men en krænkelse af privatlivets fred, hvor jeg burde kunne have tillid til, at de professionelle mennesker, jeg lukker ind i mit hjem, overholder loven og beskytter mine personlige oplysninger.

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: Kurt Johansen/JohansenFoto)
(Foto: Kurt Johansen/JohansenFoto)
 

Annonce:

- Jeg føler mig faktisk ikke længere tryg ved at tage kontakt til fagfolk eller firmaer, hvor jeg skal udlevere adresse og telefonnummer. Flere kvinder har henvendt sig til mig med lignende episoder. Nogen har sågar oplevet, at personen, der tog kontakt, ikke havde gode hensigter, og de har dermed oplevet stalking, der endte med, at de måtte flytte og skifte nummer, skriver hun i en mail til Ekstra Bladet.

- Hvad vil du sige til alle de mennesker, der skriver negative ting om din holdning og dig generelt?

- Jeg vil sige, at jeg med garanti ikke havde fået så negative, hadefulde, uintelligente og nedværdigende kommentarer, hvis jeg havde været en anonym lægesekretær på 45 år, der muligvis var en smule overvægtig.

Fedt eller frygteligt

- Folk blander mit erhverv og mig som person sammen, med det debatten i bund og grund handler om nemlig. En fremmed person var i mit hjem for at udføre et stykke arbejde, hvorefter han stjæler mit nummer, fordi han har behov for at snakke med mig. Det er at træde ind i min private zone uden at være blevet indbudt, og det umyndiggører mig, da jeg jo slet ikke har haft et valg om at invitere denne person ind i mit privatliv og dele hemmelige oplysninger med ham, skriver hun til Ekstra Bladet.

Mette Munkø har i årevis været en af de mest anerkendte nudeart-modeller herhjemme.

Kender du eller er du blikkenslageren, så hører vi gerne fra dig. Eller har du prøvet noget lignende?  Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Smukke Majbritt, 27, kan ikke være i fred for fremmede mænd: Jeg bliver smigret af scoreforsøg  

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: