Meyers julemad udeblev: - Det kan være vi må spise rugbrød i morgen

Flere danskere har fået sig en ubehagelig overraskelse lillejuleaftensdag. Deres kasse med julemad fra Meyers Mad er udeblevet uden, at kunderne har fået besked, hvornår den kommer

Foto: Pr-foto
Foto: Pr-foto

Har du prøvet det samme, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

'Vi leverer lørdag 23. december mellem klokken 8 og 16'

Sådan står der på Meyers Mad's hjemmeside, hvor man har kunnet bestille den nu udsolgte 'Juleaftenskasse', der indeholder andelår- og bryst samt ris a la mande til dessert.

Men flere er blevet skuffet, da de ventede på at få leveret et af årets vigtigste måltider. Mange steder var den nemlig ikke dukket op klokken 16.

Og i kundeservice var der heller ikke meget information at hente. For den overbelastede telefonlinje gjorde, at flere blev smidt af efter ti minutters ventetid uden at have talt med en medarbejder.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Martin Ulriksfeldt, som er en af de frustrerede kunder, der venter på julemaden.

- Vi har fået besked på, at det skulle komme senest klokken 20.00, at det var pakket. Men vi venter stadig. Det kan være, vi må spise rugbrød i morgen, siger han.

Familien har bestilt fem kuverter, fordi Martin Ulriksfeldt forældre står i flytning og derfor ville gøre juleaften nem, når det stod til madlavningen.

Men nu ser det ud til, at Meyer har gjort julen mere besværlig end før.

- Vi må lave en deadline i morgen. Så må vi se, om vi kan finde et andebryst, for vi kan ikke tø en and op nu jo, siger han.

Venter og venter
Familien har flere gange ringet til Meyers men her sidst på aftenen, har de ikke været til at få fat på.

- Vi må se, om de kommer i aften, eller om de så kører ud i morgen. Men på et tidspunkt bliver vi jo nødt til at køre ud at handle for mine forældre, for butikkerne lukker jo, siger han og fortsætter:

- Man skal vel også købe en færdiglavet ris a la mande? Vi troede, det var et godt firma. Men det kan være, at de kan nå at redde det, siger Martin Ulriksfeldt.

Og Martin er langt fra den eneste med problemer. Flere har skrevet inde på Trustpilots hjemmeside, at det er umuligt at komme i kontakt med Meyers.

'Har bestilt 9 gange julekassen. Skulle leveres ml 8 og 16 den 23. Nu er klokken 1625. Der er ingen jullekasser og når man ringer på de opgivede numre ved Meyers får man lov at høre musik - men der er ingen der tager telefonen. Kære Meyer - det ville være rart hvis I sendte en SMS hvis i er forsinkede. Lige nu ved vi ikke om vi har julemad i morgen,' skriver Tomas.

'Manglende levering af julemad. Vi har bestilt 5 gange julekassen og den skulle leveres mellem 8 og 16 hos min gamle mor på 94 år. Nu er klokken tæt på 19.30 og vi venter fortsat spændt på julemaden. Vores aftaler lillejuleaften er fuldstændig røget i vasken og butikkerne i nærområdet er nu lukkede. Det tyder på at blive en meget spændende juleaften. Det der skulle have været en nem juleaften er allerede ved at udvikle sig til en katastrofe. Vildt utilfredsstillende at der er fuldstændig tavshed fra Meyers,' skriver Henrik.

Tavshed
Flere kunder har i løbet af dagen ringet til Meyers for at vide, hvor langt deres mad var. Men udover at det har været svært at komme igennem, så er der ingen, der har taget telefonen efter klokken 20.00

'Julemad bliver ikke leveret, de tager ikke telefonen, når man ringer. Håbløs logistik og virkelig irriterende oplevelse,' skriver A.R.

' Virkelig dårlig service og ingen har taget telefonen siden jeg ringede lidt i 16 første gang. Fik en mail om at maden var på vej 16.23,' skriver Annemette til Ekstra Bladet i en mail.

Ekstra Bladet har ligeledes forsøgt at få en kommentar fra Meyers, men dette har ikke været muligt.

Har du prøvet det samme, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Se også: Her kan du handle mellem jul og nytår  

234 kommentarer
Vis kommentarer