Michael Jackson-voksfigur fjernet: Nu raser borgerne

En Michael Jackson-voksfigur blev efter flere henvendelser fra stødte borgere fjernet fra en udstilling, men nu bliver beslutningen mødt af massiv kritik

Billedet er taget fra  Maddame Taussauds i London, Foto: Shutterstock
Billedet er taget fra Maddame Taussauds i London, Foto: Shutterstock

Efter fjernelsen af en Michael Jackson-voksfigur møder Rødovre Centrum nu massiv kritik fra borgere.

Michael Jackson-figuren var en del af shoppingcenterets udstilling med voksfigurer af verdensstjerner.

Men for nylig udkom dokumentarfilmen 'Leaving Neverland,' hvor Michael Jackson bliver anklaget for at have begået pædofile overgreb. Det har tilsyneladende været årsag til, at Rødovre Centrum har fjernet voksfiguren, skriver TV2 Lorry.

Efterfølgende har Ekstra Bladet taget kontakt til Rødovre Centrums marketingsdirektør, Charlotte Andersen, som uddyber beslutningen:

- Vi blev gjort opmærksom på, at det kunne komme til at virke stødende for vores kunder at have Michael Jackson i udstillingen, siger Charlotte Andersen.

- Vi fik en hel del mails fra kunder, der syntes, det var stødende at have en voksdukke af Michael Jackson, forklarer hun.

Rødovre Centrum valgte efterfølgende at fjerne voksdukken af frygt for at støde kunderne, og at den ville blive udsat for hærværk.

Sure kunder
Efter det kom frem, at voksfiguren af popstjernen er blevet fjernet, har flere brugere tilkendegivet deres utilfredshed med valget.

Nogle af de vrede beskeder kommer eksempelvis fra Carina Rosa Bengtson, Natasja H. Lønborg Bramsen og Vibeke Andersen.

'I sidste uge reklamere i, at Michael Jackson ville være en del af verdens stjernerne. Dette har i valgt at tage ned? På hvad baggrund? Det er ikke første gang der har været beskyldninger om Michael Jackson, men må påpege at han blev FRIKENDT fra alle anklager. De nye beskyldninger, er baseret på løgne. Se venligst nedslående link og så kan det nåes endnu at sætte ham op igen, for the king of pop er jo en verdens stjerne og høre til i jeres udstilling https://leavingneverlandfacts.com/', skriver Carina Rosa Bengtson

'Ja hvorfor har I fjernet MJ? Dem største af dem alle. De latterlige anklager har intet på sig..det er endnu et forsøg på at få nogle penge ud af MJ ( og manden er død ) Det er dybt tragisk at dette får så meget opmærksomhed og at nogen tager afstand til ham, for han er endnu engang et offer for grådighed og ondskab', skriver Natasja H. Lønborg Bramsen

'Jeg tabte underkæben da jeg hørte i har fjernet Michael Jackson fra udstillingen. I er godt klar over at de anklager der bliver fremsat i Reeds 'dokumentar' er løgn fra ende til anden ikke? I er også godt klar over at Michael blev pure frifundet for ALLE anklager efter en megey lang retsag foran en jurydomstol?'

'Forud gik et årti hvor både D.A Tom Sneddon OG også FBI forgæves havde kulegravet hans liv efter beviser...uden at finde noget. I ved godt at hele 70 betjente endevendte hans hjem og intet fandt...og i ved selvfølgelig også at faderen til den første dreng der anklagede Jackson begik selvmord kort efter Jacksons død og at hans søn derefter stod frem og indrømmede at hans anklage i 1993 var løgn?'

'Michael er 100% uskyldig. Han er offer for desperate, grådige, løgnagtige menneskers horrible påstande...HBO er nu selv ude og lufte at de 'nok alligevel ikke vil sende Dan Reeds ensidige Robson/Safechuck dokumentar ud på tv...så i stedet for at medvirke til at putte en afdød, uskyldig mand i den offentlige gabestok, så vis lige at i ikke ligger under for løgne udtalt for penge og se at få Michael sat op på jeres udstilling igen...tak', skriver Vibeke Andersen

Charlotte Andersen er ærgerlig over reaktionerne fra brugerne, men mener ikke, at Rødovre Centrum kunne reagere anderledes, når deres udstilling ville støde andre.

- En af brugerne skriver, at de er rystede over, at I er så krænkelsesforskrækkede. Synes du selv, at I er krænkelsesforskrækkede?

- Nej, når vi får så mange vedvarende seriøse henvendelser fra kunder, der bliver stødt, så bliver vi nødt til at handle. Og det skete i den her sag, fortæller Charlotte Andersen.

192 kommentarer
Vis kommentarer