Milliardær fortryder kæreste-jagt til vanvidsrejse

Yusaku Maezawa havde ikke hjertet med i projektet

44-årige Yusaku Maezawa bliver den første private person, der skal en tur i rummet med SpaceX. Foto: Toru Hanai/Reuters/Ritzau Scanpix
44-årige Yusaku Maezawa bliver den første private person, der skal en tur i rummet med SpaceX. Foto: Toru Hanai/Reuters/Ritzau Scanpix

28.000 kvinder må slukke drømmen om en tur til månen med milliardæren Yusaku Maezawa.

Det var meningen, at den japanske rigmand gennem et tv-program skulle finde sig en kæreste, han kunne tage med sig på en månerejse. Men han har fået kolde fødder og trækker sig.

Det gør han, fordi han har 'blandede følelser' omkring sin deltagelse, skriver Reuters.

På programmets hjemmeside står en meddelelse fra streamingtjenesten AbemaTV, som skulle vise dokumentarserien 'Full moon lovers' om 44-årige Yusaku Maezawas søgen på kærligheden.

44-årige Yusaku Maezawa leder efter en kæreste, der vil rejse med ham rundt om månen. Foto: Toru Hanai/Reuters/Ritzau Scanpix Samfund Milliardær søger kæreste over 20 til vanvidsrejse

'Vi er meget kede af at måtte annoncere, at Yasaku Maezawas seriøse matchmaking-dokumentar 'Full moon lovers' bliver aflyst på grund af personlige omstændigheder, som er annonceret på Maezawas Twitter', skriver de.

Tweetene er både skrevet på japansk og engelsk. Yusaku Maezawa skriver, at han trækker sig af personlige årsager, og at han er ked af, at 27.722 personer har brugt tid på ansøgningen.

'Jeg tænkte dog, at det ville være meget uhøfligt at deltage i programmet med denne halvhjertede følelse, og selvom det er egoistisk, har jeg bedt dem aflyse', skriver han i et af de japanske tweets.

Yusaku Maezawa har Japans mest fulgte Twitter-profil i Japan, og han har 7,2 millioner følgere.

Yusaku Maezawa bliver den første private person, der skal en tur i rummet med SpaceX. Foto: TORU HANAI / Ritzau Scanpix Samfund Milliardær på kæreste-jagt: 20.000 har ansøgt

Milliardærens jagt efter en kvindelig kæreste, der vil rejse med ham rundt om månen, når han i 2023 bliver den første private passager på Elon Musks SpaceX, startede for i januar, hvor kvinder kunne sende en ansøgning på nettet.

Knap 28.000 kvinder udfyldte formularen og sendte ansøgningen ind. Kravene var, at kvinderne skulle være over 20 år.

20 kommentarer
Vis kommentarer