Annonce:
Annonce:

Millimeter fra døden på skinnerne: Nu advarer myndighederne andre

Myndighederne i New Zealand har delt overvågningsbilleder af en kvinde, der er millimeter fra at blive ramt af tog. Se videoen herunder

Annonce:
Følg Samfund

Det var med nød og næppe, at en newzealandsk kvinde undgik døden, da hun ville krydse togskinnerne i en forstad til den newzealandske storby Auckland.

Tydeligt fordybet i sin egen verden kan man i videoen se kvinden gå over skinnerne på trods af, at alarmer bimler og blinker for at advare folk om ikke at krydse skinnerne. På vej over dem kigger kvinden henkastet til højre, men glemmer helt at se til venstre. Og det blev næsten hendes død.

Ekstra Bladet mødte dem: Her flygter danske Vivi og Tina fra dræber-bilen

Kort før hun er ovre skinnerne kigger hun lige til venstre og sætter derefter i et ordentligt spring frem, før et tog drøner kort forbi hende. Det viser overvågningsbilleder fra newzealandske trafikmyndigheder.

Problematikken er blevet større, efter at landet med de flotte bjerge, hobbitbyer og skove har indført elektriske tog til at erstatte de gamle dieseltog. De larmer nemlig markant mindre og er derfor  sværere at høre, hvis man for eksempel har musik i ørerne. Det siger Craig Inger fra det lokale togdriftfirma, Auckland Transport til New Zealand Herald.

Tæt på: Her snyder skiløber døden

- Du kan ikke bruge din telefon eller have høretelefoner i ørene, fordi du kan glippe advarselslamperne og klokkerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: