Milliongevinster søger ejere

Danske Spil har endnu ikke hørt fra weekendens Lotto-vindere

(Foto: Polfoto)
(Foto: Polfoto)

To heldige danskere kan nu se frem til at kalde sig Lotto-millionærer, efter at ugens vindertal blev udtrukket lørdag. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Ingen har endnu meldt sig som ejere af de heldige kuponer, og derfor er der god grund til at tjekke kuponen en ekstra gang - især hvis du har købt din kupon i enten Herlev eller Ebeltoft.

Den ene spiller ramte som den eneste ugens syv vindertal og scorer dermed hele første præmiepuljen på syv millioner kroner. Den lykkebringende kupon er købt hos Spar købmanden i Persillehaven 111 i Herlev.

Den anden spiller var heldig i forbindelse med en ekstra lodtrækning om en million kroner, som blev lavet blandt alle gevinstgivende rækker i Lotto.

Denne spiller havde egentlig kun vundet 42 kroner, men kan se frem til noget af en overraskelse, når kuponen bliver indløst. Spillet er købt i Føtex på Strandvej 12-14 i Ebeltoft.

Den største gevinst nogensinde vundet i Herlev er dog noget større end syv millioner. I 2012 vandt en heldig spiller 135 millioner kroner på et spil Eurojackpot, der var købt i kiosken på Herlev Hospital.

0 kommentarer
Vis kommentarer