Miss Danmark-finalist: Jeg er ikke en dum blondine

Hele 30 danske finalister skal 12. september konkurrere mod hinanden om at blive kåret som Danmarks smukkeste. Vi har mødt en af finalisterne

Her kan du møde super flotte Laura

Hvert år konkurrerer et hav af flotte kvinder om prisen som landets smukkeste i skønhedskonkurrencen Miss Danmark 2015.

Vinderen får en flybillet i hånden og bliver sendt til Kina for at repræsentere vores land i verdens største skønhedskonkurrence med mere end 2,2 milliarder af TV-seere.

Vi har mødt 21-årige Laura Jensen fra Amager, der er blandt de 30 finalister i Danmark:

- Der er mange, som har fordomme om konkurrencen. Men det handler ikke kun om det ydre. Jeg er ikke nogen dum blondine, fortæller hun.

Ben i næsen
Laura Jensen er en pige med ben i næsen. Hun studerer jura på Københavns Universitet, og hun interesserer sig meget for menneskerettigheder.

Modellen har studeret et semester i London, og så er hun politisk assistent hos partiet Venstre.

- Jeg lever normalt ikke i den her glitter-verden, hvis man kan sige det sådan. Men jeg har altid haft en lille prinsessedrøm i maven, fortæller hun med et smil.

I 2012 tog Laura Jensen til Tanzania for at arbejde på et børnehjem. Hun blev så forelsket i velgørenhedsarbejdet, at hun begyndte at undervise børnene i engelsk.

- Det har virkelig været et særligt projekt for mig. Det er også derfor, at det er det velgørenhedsprojekt, som jeg vil belyse i konkurrencen, fortæller hun.

Miss Danmark 2015
Miss Danmark er den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark, som har en historie, der fører tilbage til 1926.

Vinderen af Miss Danmark er den eneste officielle skønhedskonkurrence, der giver direkte adgang til Miss World-konkurrencen, som har eksisteret siden 1951.

Alle kandidater vil blive vurderet på udseende, personlighed, ambitioner, intelligens, taleevner, engagement i velgørenhedsarbejde og talent.

I dette tv-klip kan du møde de 29 andre danske finalister, som skal konkurrerer mod hinanden 12. september i Audience Salen i Radisson BLU Falkoner Hotel & Conference Center.

(Foto: Christina Anaya/www.missdanmark.dk - 29 finalister til Miss Danmark 2015 )

Vil du høre hvad Lauras talent er i konkurrencen? Så se med i TV-indslaget foroven

48 kommentarer
Vis kommentarer