Mistede for 50.000 kroners hash i tog - forsøgte at få det tilbage på hittegodskontoret!

Nogle forbrydere er virkelig dummere end politiet tillader

Her ses politiets fangst. (Foto: Police/UK).
Her ses politiets fangst. (Foto: Police/UK).

I den britiske storby Doncaster, blev der forleden gjort et noget unormalt fund på et lokalt hittegodskontor. Her fandt personalet nemlig en kuffert fyldt til randen med ulovlig hash.

Kufferten var blevet efterladt på en togstation, og da hittegodskontoret bemærkede en sær duft af hash, kontaktede de politiet, der fandt for over 50.000 kroners ulovlige stoffer i kufferten.

Se også: 23-årig sigtes for smugling af flere hundrede kilo hash

Senere på dagen, fik både politiet og hittegodskontoret sig noget af en overraskelse, da den 31-årige Tomaz Tyszka ankom til kontoret, og spurgte om nogen havde set hans kuffert.

Det havde medarbejderne rigtigt nok, men i stedet for at returnere den, blev Tomaz anholdt med det samme. Udover de mange ulovlige stoffer, bar Tomaz også rundt på 50.000 kroner i kontanter, hvilket tyder på at der var til mere end bare eget forbrug.

Læs flere sjove og bizarre historier hos DigOut. LIKE  - </p> <p>- Tyszka har lært på den hårde måde at transport eller handel med stoffer i den offentlige transportsystem ikke acceptabelt udtaler politiefterforsker Tom Eastwood til det britiske medie The Star.</p> <p>Vi synes at man med god grund nu kan sige, at Tyszka er en forbryder, der er dummere end politiet tillader.</p>

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere