Mobbere rev 16-årigs paryk af: Nu har hun klippet sig skaldet

Den 16-årige Lauren lider af voldsomt hårtab og går derfor med paryk - drengene på skolen væddede 30 kroner om, hvem der turde rive parykken af hende

Den 16-årige lauren 'Lulu', der lider af voldsomt hårtab, går med paryk. Den rev drengene af hende og filmede samtidigt overgrebet. (Foto: Facebook)
Den 16-årige lauren 'Lulu', der lider af voldsomt hårtab, går med paryk. Den rev drengene af hende og filmede samtidigt overgrebet. (Foto: Facebook)

Den amerikanske 16-årige teenager Lauren 'Lulu' Williams, der lider af voldsomt hårtab og derfor går med paryk, blev for nylig voldsomt ydmyget på sin skole, da en flok drenge fra hendes klasse vædede 30 kroner om, hvem der turde rive parykken af Laurens hoved.

Det voldsomme angreb fandt sted i fredags ude på gangen på en highschool i staten Tennessee. Drengenes filmede oven i købet deres usmagelige overgreb på den forsvarsløse pige og lagde bagefter en video ud på Snapchat af episoden, som de gav navnet 'hår-tyveri'.

På videoen kan man se en af drengene rive parykken af Lauren, før han løber ned ad gangen på skolen med parykken i hånden.

Det skriver flere medier amerikanske medier heriblandt Fox 17 Nashville samt britiske Daily Mail.

Laurens mor Myckelle Williams har løbende skrevet om sagen på sin facebook, siden hendes datter grædende i fredags ringede til hende og fortalte om den grove mobbe-sag. I sit første opslag skrev Myckelle:

- Lulu har en sygdom, der gør, at hun lider af tørhed i hårbunden samt voldsomt hårtab. Hun har følt sig meget skamfuld over sit udseende og derfor valgt at gå med paryk i et forsøg på at føle sig smuk. Vi ved alle, hvor usikre man kan føle sig, når man kun er 16 år gammel, skrev Myckelle og tilføjede:

- Disse drenge rev ikke kun hendes paryk af midt på skolen, men de filmede det også. De fulgte efter hende til skolens badeværelse, mens hun græd og bad dem om at få sin paryk tilbage. Og de fortsatte med at filme, mens hun græd.

Myckelle fortæller også, at hun senere tog sin datter med på hospitalet, hvor Lulu blev undersøgte for 'piskesmæld' i nakken.

I forbindelse med den forfærdelige og traumatiske oplevelse har Lulu nu besluttet sig til at klippe sig helt skaldet i et forsøg på at trodse mobberne. Og hun har lagt flere billeder ud af sig selv på de sociale medier, hvor hun stolt og smuk poserer i sit forsøg på at vinde over mobberne.

(artiklen fortsætter under billedet)

Nu har 16-årige Lauren 'Lulu' i trods klippet sig helt skaldet, og over alt på de sociale medier får hun at vide, at hun er smuk. (Foto: Facebook)
Nu har 16-årige Lauren 'Lulu' i trods klippet sig helt skaldet, og over alt på de sociale medier får hun at vide, at hun er smuk. (Foto: Facebook)
 

Hendes mor forklarer selv Lullus nye skaldede fremtonintg således:

- Min datter ønskede ikke længere at hendes hår skulle kontrollere, hvem hun er. Hun har taget kontrollen tilbage over sit liv. Jeg beundrer min lille Lullus styrke og skønhed, og jeg er sikker på, at hun vil inspirere mange andre kvinder, selv om min datter befinder sig i en vanskelig periode i sit liv netop nu.

Fra Franklin High School har skoleledelsen meldt ud, at de har startet en efterforskming af sagen, og at de skyldige vil blive straffet.

- Denne slags opførsel kan vi slet ikke tolerere her på vores skole, lyder det blandt andet.

Og herunder er morens første opslag om sin datter Lulu.