Modeblogger hånet for dette billede: Kan du se, hvorfor?

Courtney Adamo havde ikke lagt mærke til det, før det begyndte at vælte ind med negative kommentarer

I et forsøg på at vise, at man godt kan være hippie-inspireret og modeinteresseret, lagde den amerikanske blogger Courtney Adamo et billede på instagram, hvor man kan se et nyt og smart ur, som hun har fået sponsoreret på det ene håndled og seks flettede armbånd på det andet.

Men i stedet for at kommentere på hendes accessories, begyndte folk at kommentere på hendes armhår.

'Du har meget hår på din hånd... ULÆKKERT'

'I mit hjemland fjerner kvinder deres hårm så deres arme og ben er renere'

'Er det så svært at barbere dine hænder? Du kunne i det mindste  fjerne det med laser. Det er bare et forslag, og jeg håber ikke, at du tager det som kritik. Dine arme ville bare se meget glattere og mere feminine ud'

Cortney Adamo lod sig dog ikke slå ud. Hun svarede i stedet tilbage på det hånende kommentarer.

- Det slog mig aldrig, at folk ville barbere deres arme. Okay, jeg ved godt at olympiske svømmere gør, men helt ærlig. Jeg føler mig overhovedet ikke flov over mine arme. Det er sådan de ser ud, skrev hun ifølge engelske The Sun.

- Har vi ikke nok pres på os i forvejen for at leve op til samfundets arbitrære skønhedsidealer? Hvorfor opfordrer (eller mere for at sige det mere præscit, presser) vi hinanden til at have flere ting at være flove over?

Til Ekstra Bladet forklarer den erfarne blogger, at hun er blevet tykhudet efter at have modtaget så mange kommentarer.

- Nogen gange påvirker de hånlige kommentarer mig, men den her gang gjorde de ikke. Jeg synes virkelig, at det er et latterligt problem. Det der irriterer mig mest, er at der måske er letpåvirkelige unge, der følger mig, som nu bliver usikre omkring deres armhår, skriver Courtney Adamo til Ekstra Bladet.

Flere af kommentarerne var dog også positive og flere kvinder roste hende for, ikke at lade sig påvirke af, hvad andre synes om hendes arme.

'lol, kvinder har armhår, så det ER feminint, og hun skal ikke ændre noget som helst. Det første jeg tænkte, da jeg så billeder var: 'Godt at hun er komfortabel med sin krop', for det er fantastisk at være i stand til at elske sig selv, som man er. Men når jeg ser jeres kommentarer, går det op for mig, hvorfor vi allesammen bliver opdraget til at vi skal barbere os for at se pæne ud'

'Dine armhår er helt blege og blonde. Smukt. Det er sommer lige der'

Og det tyder på, at der er flere, som ikke synes, at armhårene ødelægger billedet. I hvert fald har det høstet over 3.000 likes siden det blev lagt på instagram.

Selv om skønhedsidealerne måske siger noget andet, kan man godt være både sexet, mor og kvinde med hår alle mulige steder. Læs mere om fatwaen mod kvindelig kropsbehåring her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen