Modedronnings kurbad-selskab går konkurs

Modedronningens selskab, KURBAD BY ILSE JACOBSEN ApS, er gået konkurs. Nu overtager hendes personlige selskab

Ilse Jacobsen har nu selv overtaget selskabet (Foto: Lars Krabbe/Ritzau)
Ilse Jacobsen har nu selv overtaget selskabet (Foto: Lars Krabbe/Ritzau)

En ingeniørfejl har nu fået konsekvenser for modedronningen Ilse Jacobsens kurbad i Hornbæk, og selskabet bag er blevet begæret konkurs.

Det bekræfter advokat Gunvor Sundgaard Happe over for Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, at selskabet tidligere kendt som KURBAD BY ILSE JACOBSEN ApS er blevet begæret konkurs, og jeg er kurator, siger Gunvor Sundgaard Happe til Ekstra Bladet.

Kendte Uhyggelig lækker: Det går Leonardo DiCaprio glip af

Ekstra Bladet har efterfølgende været i kontakt med pr-manager Kristina Kousgaard Sørensen, der bekræfter og uddyber med følgende:

- Beklageligvis har projektet være underlagt ingeniørfejl fra starten, hvilket har betydet betragteligt højere driftsomkostninger end beregnet. Hertil kommer, at disse ingeniørfejl har betydet, at energiforbruget på KURBADET har været højere end budgetteret. Sammenholdt med at opstartsfasen i forbindelse med driften af en gourmet restaurant i KURBADET har været udfordrende, skriver firmaet i en mail til Ekstra Bladet.

Samtidig skriver det, at kurbadet fortsat vil køre videre og 90 procent af alle medarbejdere vil bevare deres job.

- Driftsselskabet må sande, at der ikke har været kapacitet til at drive KURBAD BY ILSE JACOBSEN ApS optimalt. Dette betyder, at driftsselskabet indstillede driften d. 1. juni 2017, og Ilse Jacobsens personlige selskab driver KURBADET videre fra den dato. Ilse Jacobsens personlige selskab blev stiftet i 1987.

Det faktum, at selskabet nu er gået konkurs og er overtaget af Ilse Jacobsens personlige selskab, betyder, at modedronningen nu selv hæfter for en eventuel gæld i fremtiden.

Pamela Andersson var en af de mange glamour-kvinder, der startede karrieren som playmate på forsiden af Playboy. Foto: All Over Kendte Playboy-arving: Opvækst med nøgne damer, sprut og sex

Ilse Jacobsen er især kendt for sine gummistøvler, som har prydet den danske modeverden i flere år.

Hun åbnede for mere end 22 år siden en lille butik i sin hjemby, Hornbæk, der siden hen har udviklet sig til et livsstils-brand med blandt andet en spa, skønhedsprodukter, blomsterforretninger og en restaurant.

Kurbadet ligger i Hornbæk nær havnen.

75 kommentarer
Vis kommentarer