Model fik skældud for sine bumser og ansigtshår: Så tog hun en drastisk beslutning

Bureauet accepterede ikke Stinas stil - og det vil hun ikke finde sig i

Sådan ser Stina ud, når hun har make-up på (Foto: Privat)
Sådan ser Stina ud, når hun har make-up på (Foto: Privat)

- Jeg poster normalt retoucherede billeder med filter, hvor jeg ser allerbedst ud. De er sexede, glamourøse og høster mange likes. Men jeg besluttede mig for at være med i et eksperiment, hvor jeg ikke kunne poste sådan nogle billeder.

Sådan lyder det i et debatindlæg fra modellen Stina Sanders i avisen The Telegraph, hvor hun taler ud om de forventninger, som både hendes fans og hendes bureau har til hende på de sociale medier.

Det blev nemlig ikke taget særligt pænt af alle, da modellen tilbage i november gik viralt, da hun besluttede sig for at poste ærlige billeder af sig selv. På billederne ses hun blandt andet uden make-up, midt i en hårfjernelse på overlæben, og hun viser også sine - ifølge hende selv - klamme tæer frem.

I februar postede modellen også et billede af nogle bumser, hun havde fået på ryggen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Rimeligt hurtigt mistede jeg 5.000 følgere. Det var tydeligt, at folk ikke fulgte mig for mit hjerte af guld eller min hjerne. Sociale medier havde vist sig selv være den overfladiske platform, som fleste af os ved, den er, skriver hun videre.

Det var dog ikke kun hendes fans, der reagerede. Hendes bureau bad hende også om at stoppe med at tage 'grimme billeder'.

- Du finder det nok svært at få arbejde, hvis du fortsætter med at poste billeder af dine acne og eksem, lød det fra bureauet ifølge Stina Sanders.

De bad hende endda om at fjerne billederne, men det vil hun ikke. For i virkeligheden har mange af de smukke mennesker, som alle ser op til, også acne, appelsinhud og rynker, siger Stina.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Jeg ville kæmpe for min ret til at vise mig selv til verden som jeg virkelig er.

- Dråben var da mit bureau bad mig om at 'holde facaden' (...) Det ultimatum fik mig til at træffe min beslutning. Jeg var nødt til at forlade dem.

Det gjorde hun så - dagen efter opsagde hun sin kontrakt med bureau og fandt et andet, der accepterer hendes måde at gøre tingene på.

Samtidig har hun også modtaget masser af positiv respons fra folk, der sætter pris på hendes ærlighed. I dag har hun over 126.000 følgere på Instagram.

Bumser, appelsinhud og rynker rammer altså også de kendte, men man hører sjældent om det. En af Danmarks helt store realitystjerner, Stephanie Geggo, valgte dog at fortælle åbent om sine hudproblemer.

12 kommentarer
Vis kommentarer