Mødre i chok: To-årige fik vokset øjenbryn i vuggestuen

’DE HAVDE OVERHOVEDET INGEN RET TIL AT RØRE MIT BARN’, raser mor, der har meldt en episode fra datterens vuggestue til politiet

Alyssa Salgado og en anden mor har meldt deres børns vuggestue til politiet. Foto: Privat
Alyssa Salgado og en anden mor har meldt deres børns vuggestue til politiet. Foto: Privat

Alyssa Salgado, den 19-årige mor til to år gamle Lilayiah, fik et chok, efter at have hentet sin datter i vuggestuen hos Boys & Girls Club i den amerikanske stat Washington.

Mellem sin lille piges øjenbryn lagde hun mærke til flere røde mærker, og først slog hun det hen som en lille skramme. Men ved nærmere eftersyn gik det op for den unge mor, at plamagerne skyldtes, at Lilayiahs små øjenbryn var blevet vokset. Det skriver Tri-City Herald.

'Jeg begyndte straks at kontakte vuggestuens direktør og med en masse sms’er forsøgte hun at komme på adskillige undskyldninger, men så i morges tog jeg min datter personligt med ind til direktøren', skriver Alyssa Salgado i et vredt opslag på Facebook.

’Hun griner mig ind i ansigtet og siger en masse løgne og så bliver jeg altså vred!!! JEG ER EN MOR OG DET HER BURDE IKKE SKE OG DE OVERHOVEDET INGEN RET TIL AT RØRE MIN DATTER’, skriver den frustrerede mor.

Også moren Glenda Maria Cruz har delt en opdatering på Facebook om, at hendes søn i samme vuggestue samme dag fik vokset sine bryn.

’Han er kun en baby, han kan ikke engang forsvare sig selv, han er ikke engang to år og nu er jeg nået til et punkt hvor jeg føler mig som en dårlig mor fordi jeg ikke kan beskytte ham når han har allermest brug for mig’, skriver hun.

De to mødre har nu valgt at melde episoden til politiet i Pasco.

 

Vuggestuen er knyttet til den alternative high school New Horizons, og er et pasningstilbud til forældre, som er elever på skolen. Alyssa Salgado fortæller, at hun siden episoden med den uønskede voksbehandling ikke har været i skole, fordi hun ikke har andre måder at få datteren passet, og hun stoler ikke længere på institutionen.

Dagplejen Boys & Girls Club bekræfter overfor NBC Right Now, at de er i færd med at undersøge en klage fra en forælder.

52 kommentarer
Vis kommentarer