Annonce:
Annonce:

Mor anklaget for børnemishandling efter viral video

En video, hvor en mor lader sin datters ører pierce, har skabt en regulær shitstorm. Nu forsvarer en mor sin lignende beslutning

En viral video på Facebook har skabt vild debat om piercinger til babyer. Modelfoto: Colourbox
En viral video på Facebook har skabt vild debat om piercinger til babyer. Modelfoto: Colourbox
Annonce:
Følg Samfund

En video, der de seneste 11 dage har floreret på Facebook og er blevet set tæt på fire millioner gange, har skabt en shitstorm mod den medvirkende mor.

Videoen, der er lagt op på Facebook-siden Piercings., viser en mor, der sidder og holder sin lille datter, mens hun bliver piercet i begge ører.

Videoen har skabt en vild debat på nettet, hvor mange i de mere end 12.000 kommentarer anklager moren for blandt andet at være ’narcissist’, ’idiot’ og ’børnemishandler’.

Nu har en 23-årig mor, Rebekah Musson, reageret på den voldsomme negative respons på den virale video. Hun fik piercet sin datter Maddisons ører, da hun var blot fire måneder gammel, og det fortryder hun på ingen måde. Det skriver blandt andre Hull Daily Mail.

Annonce:

- Græd hun? Ja, i et splitsekund. Fortryder jeg det? Nej, siger Rebekah Musson, og konstaterer, at hun slet ikke mener, at de to piercinger kan sammenlignes med børnemishandling.

- Min datter elsker sine øreringe, og ser sig selv som batman med pæne ører. Det er meget nemmere at få dem lavet som baby, end når de er ældre. Faktum, mener Rebekah Musson.

- Hun er nu to et halvt år, og har sit eget lille smykkeskrin ligesom sin mor, med en masse øreringe i, siger den unge mor, som ofte hører folk udtrykke, at de ville ønske, de også havde fået piercet deres døtres ører.

Det er ikke mange dage siden, at en lignende vred debat opstod, da en amerikansk mor piercede sin baby et andet sted i ansigtet. 'Hun vil takke mig, når hun bliver ældre', siger hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: