Mor deler hjerteskærende billede af kræftsyg søn

- Livet er ikke kønt, og kræft ødelægger et menneske

Privatfoto.
Privatfoto.

Jessica Medinger ser hver dag sin søn kæmpe for sit liv, uden hun kan gøre noget.

10-årige Drake er for anden i sit korte liv ramt af kræft-formen leukæmi. En sygdom, der gør, at han bliver 'til skin og ben', samt han taber håret.

Det er nok de færreste, der kan forestille sig, hvor hårdt det må være at være vidne til som forælder. Jessica Medinger har derfor valgt at dele fortællingen på Facebook, så flere kan få et indblik i, hvor hårdt kræft kan ramme.

Det skriver den amerikanske tv-station CBS News.

Ifølge mediet postede hun billedet af sin syge dreng på International Cancer Day.

- Det er mig og ham og vores verden. Livet er ikke kønt, og kræft ødelægger et menneske, skriver Jessica Medinger.

I opslaget uddyber hun, hvor hårdt det er for Drake at komme gennem hverdagen.

- Ja, han har en ble på, for i 75 % af tiden kan han ikke kontrollere sine toiletvaner. Det her er skin og ben, for jeg skal tigge ham om bare at spise en enkelt bønne til aftensmad, eller drikke et glas vand i løbet af dagen, skriver hun og fortsætter:

- Han sover ved mig hver nat, for han er bange for, at noget sker, mens han er alene. Og med noget mener jeg, at han dør.

Historien er gået viralt, efter tusinder af Facebook-brugere har liket opslaget, og flere internationale medier har efterfølgende bragt historien.

Hver dag er Drake tvunget til at tage over 40 piller for at holde smerterne ud.

- Han har ikke lyst til at blive rørt, fordi det gør så ondt, så han får morfin for at komme gennem dagen. Han fortæller mig, at han er bange og tror, at han ikke kommer til at opleve sin 11 års fødselsdag, skriver Jessica Mendinger.

Ifølge CBS News er hun efterfølgende blevet overvældet over, hvor mange der har taget sig tid til at vise deres sympati for hendes søn. Hun fortæller, at opslaget oprindeligt bare var skrevet for at forklare familie og venner, hvordan det føltes at have et kræftsygt barn. 

75 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere