Annonce:
Annonce:

Mor i hjerteskærende appel - ingen dukkede op til niårig søns fødselsdag

En amerikansk mor er knust efter ingen af de inviterede gæster dukkede op til sønnens fødselsdag. Nu retter hun en appel til forældrene

Her siddeer Kristens ni-årige søn og venter på sine gæster. De dukkede aldrig op. Foto: Privat
Her siddeer Kristens ni-årige søn og venter på sine gæster. De dukkede aldrig op. Foto: Privat
Annonce:
Følg Samfund

På bloggen 'Life on Peanut Lane' skriver amerikanske Kristen Layne om sine oplevelser og det er også her moderen til seks børn sender en hjerteskærende appel til andre forældre.

Appellen kommer efter Kristen arrangerede en fødselsdagsfest for sin ni-årige søn og ingen af gæsterne dukkede op.

Moderen fra Oregon beskriver sin søn som en betænksom, sjov, følsom og sød dreng, der altid tænker på andre før sig selv. Da sønnen har modtaget privat undervisning i hjemmet, indtil for et år siden, var hans ni års fødselsdag den første, hvor jævnaldrende børn var inviteret:

Familien fik lavet invitationer der blev delt ud til de andre børn i skolen, samt i klubben, hvor den unavngivne dreng går til taekwondo.

Der var gjort klar med navneskilte til fødselsdagsgæsterne. Foto: Privat
Der var gjort klar med navneskilte til fødselsdagsgæsterne. Foto: Privat
 

Annonce:

Selv om ingen svarede på invitationer besluttede familien sig for at gennemføre festen i forventning om at de inviterede ville dukke op:

'Vi er lige flyttet til byen og min søn har kun gået i skolen i en måned, så jeg havde ikke numrene på de andre forældre. Jeg var selvfølgelig bekymret over de manglende svar, men min mand sagde, at de nok skulle dukke op - at ingen melder retur med svar på invitationer længere. Jeg var bange for at hvis jeg aflyste, så ville de dukke op alligevel', skriver Kristen Layne på sin blog.

Fødselsdags-barnet var tidligt oppe og forberede festen. Foto: Privat
Fødselsdags-barnet var tidligt oppe og forberede festen. Foto: Privat
 

Da fødselsdagen oprandt var Kristens søn oppe før solen stod op - fuld af forventnings glæde:

'Han gjorde sit værelse rent, blæste balloner op, dækkede bord til gæsterne og på et tidspunkt råbte han 'kun tre timer til mine gæster dukker op. Det er den bedste dag i mit liv', skriver hun på bloggen.

Men ikke en eneste af de inviterede gæster dukkede op:

Annonce:

'Efter at vi havde ventet et stykke tid, kom min mand hjem med pizzaer nok til at brødføde en hær. Festen skulle have været i fuld gang, men min søn sad og hang med hovedet og sagde til sin far - 'Ingen dukkede op far. Jeg er åbenbart ikke særlig populær i skolen'.

Ord kan ikke beskrive hvor ked af det jeg blev. Følelserne væltede ind over mig. Min mand og hans far på halvfjerds år havde begge tårer i øjnene. At se min sønderknuste lille søn sidde helt alene ved det festligt opdækkede fødselsdagsbord, var mere end jeg kunne klare. Jeg kom med en undskyldning om at jeg skulle på toilettet og her sad jeg og græd helt alene. Jeg ville ikke gøre min søn mere ked af det, end han allerede var', skriver Kristen Layne, der forsøgte at redde dagen for sønnen.

Fødselsdagen endte som en familiefest i stedet for en fest for vennerne. Foto: Privat
Fødselsdagen endte som en familiefest i stedet for en fest for vennerne. Foto: Privat
 

Familien åbnede gaver - legede festlege og gav den lille dreng masser af kærlighed. Dagen var dog hård at komme igennem for dem alle:

'Jeg har kun set min mand græde et par enkelte gange i alle de år vi har været sammen, men den aften brød han grædende sammen, da vi var alene'.

Annonce:

Kristen Layne kommer derfor med en opfordring til alle forældre:

'Kære forældre jeg beder jer om aldrig at ignorere de to små ord - svar udbedes. Jeg ved at i er travle mennesker. Måske er i stressede og har en million andre ting at se til. Men næste gang i overvejer at ignorere en fødselsdags-invitation, så husk på at der kan sidde en lille dreng og græde ned i sin serviet og føle sig udstødt og uelsket'. 

Det er ikke første gang, at forældre deler deres frustrationer over en fødselsdags fest, hvor ingen af gæsterne dukkede op. For en autistisk pige fra Bangor i amerikanske Maine, endte hendes 18-års fødselsdag i tårer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: