Mor og datter fester igennem: Kan du gætte hvem der er moren?

Moren er 46 år og datteren er 23 år - de ligner næsten hinanden som to dråber vand, og så elsker de at feste igennem sammen ved diverse biltræf

Mor Natalie og datter Jazmyne. Hvem er moren? (Foto: Instagram)
Mor Natalie og datter Jazmyne. Hvem er moren? (Foto: Instagram)

Forestil dig, at du er 23 år gammel, og at mange folk tror, at din 46-årige mor er din søster. Det er fuldstændig normalt for den 23 Jazmyne Wardell fra Australien. Det har hun dog slet ikke noget imod. Hun betragter nemlig sin mor Natalie som en af sine bedste veninder. Mor og datter ligner i øvrigt næsten hinanden som to dråber vand.

Udover Jazmyne og mor Natalie er der i den australske familie yderligere to døtre Tamika på 19 og Montana på 16 samt familiens mandlige overhoved far Brendyn, der er helt vild med biler lige som resten af famililen. Den bil-gale familie tager næsten hver weekend på diverse biltræf rundt omkring i Australien, og et af årets højdepunkter er det legendariske biltræf Summernats i byen Canberra, hvor Jazmyne sidste år vandt den årlige skønhedskonkurrence og blev kåret som Miss Summernats.

Det skriver blandt andre den lokale avis The Canberra Times og Daily Mail.

Den 46-årige mor Natalie er i øvrigt lidt af en festløve. Hun elsker at feste igennem på diverse natklubber eller til diverse biltræf sammen med sine tre døtre og sin mand.

Til Daily Mail Australien har hun fortalt følgende:

- Mange folk spørger, om min datter Jazmyne og jeg er søstre. Og nogle har oven i købet troet, at Jazmyne er min mor, fordi hun er meget højere end mig, siger mor Natalie og tilføjer:

- Jeg tager det selv som et kompliment, men der er også nogen, der siger, at jeg forsøger at kopiere mine døtre. Men hør lige. Jeg har haft langt blond hår, siden jeg var 15 år gammel. Det er bare noget, der ligger i generne.

Da The Canberra Times sidste år spurgte Jazmyne om skønheds-råd, da hun lige var blevet kåret til Miss Summernats, svarede den blonde skønhed følgende:

- Ingen cigaretter. Ingen sol, ingen stress og så min mor. Hun ser nemlig også meget ung ud. Så det ligger i generne, lød det også fra Jazmyne.

Herunder kan du se et billede af Jazmyne med sin 16-årige lillesøster Montana.

Og her poserer Jazmyne alene