Mor og sexarbejder: Mit arbejde er fedt!

Veluddannet, mor og prostitueret. Louise lever et dobbeltliv som sexarbejder, og hun mener, at synet på prostitution er for ensidigt HØR HENDES HISTORIE HER

Hør Louise fortælle om sit fag her

Louise har børn, hun bor i en mindre by og har et liv, der ligner mange andres. Hun betaler dog sine regninger med penge, som hun tjener på sex.

Louise er prostitueret, og hun er sur over det - i hendes øjne - unuancerede billede, som folk har fået af prostitution efter dokumentaren 'Bonnie og de 1000 mænd'.

- Ikke alle prostituerede har haft et hårdt liv, og en del har længere uddannelser, fortæller Louise.

Hun synes, at mange har fået et ensidigt blik på prostituerede, og hun synes ikke, at tilfældet med Bonnie repræsenterer hele jobbet.

- Der er da dem, der ikke kan klare det, og det er heller ikke for alle, fortæller Louise. Men hun mener ikke, at man kan være sikker på, at det er jobbets skyld, hvis man har det hårdt som prostitueret.

Bonnie og de tusinde mænd

Ekspert efter Bonnie-doku: 'Den lykkelige luder findes ikke'

Louise har i lang tid selv arbejdet som prostitueret. Hun har dog en længere videregående uddannelse og har - før hun blev prostitueret - haft et fuldtidsarbejde med fast løn.

Hun havde selv mange fordomme om prostituerede, inden hun startede, men hun blev overrasket, da hun så, at ikke alle var nogle stakler.

Sexarbejderen synes også, at det er forkert at tale om 'den lykkelig luder'. Louise synes ikke, at man kan stille det op så sort på hvidt.

- Sådan kan man ikke dele det op. Man kan diskutere, om man generelt er lykkelig, uanset hvad ens arbejde er, uddyber Louise.

Louise mener selv, at hun får meget ud af sit arbejde - og lærer ting, som hun ikke kunne lære andre steder.

Louise er et dæknavn, da vedkommende ikke vil stå frem for sine børns skyld.

Redaktionen er bekendte med Louises identitet.

Se interviewet med Louise over artiklen.