Mor raser over bageri: Ændrede 'fræk' besked på søns tillykke-kage

Cara Koscinski ville fejre sin søn Jacobs flotte bedrift med en lækker kage, men det fik bageren i dén grad ødelagt

Da Cara Koscinskis søn Jacob forrige lørdag bestod et kristent hjemmeskolingsforløb med glans, bestilte hun selvfølgelig en kage.

- Han vidste ikke, at vi skulle have en kage, for han er ikke den store kage-spiser. Så vi stod alle der og ventede på at se den, og da han åbnede den, var det et stort chok for os alle, siger Cara Koscinski ifølge ABC News.

Det var nemlig først, da Jacob åbnede æsken med kagen, at det gik op for hende, at bageren, hvor hun havde bestilt kagen, havde misforstået den bestilte tekst fuldstændigt og antaget, at hun havde bedt om en sjofel besked på sønnens eksamens-kage.

Da hun havde bestilt den hos kage-biksen Publix, bad hun om at få teksten ’Congrats Jacob, Summa Cum Laude, Class of 2018’ i glasur.

'Summa Cum Laude' er latin og kan på dansk bedst oversættes til 'med største ros', men bagerens bestillingsside markerede automatisk det midterste ord, 'Cum' som værende vulgært.

Sæd på kagen
På latinsk kan det lille ord oversættes til 'med', men på engelsk er 'cum' også et lettere vulgært slang-ord for sæd.

Derfor brugte Cara Koscinski et af felterne i bestillingen til at forklare, at ordet altså var latin og ikke en fræk kommentar, inden hun betalte lidt over 400 kroner for kagen.

Men da dagen kom, for Jacob Koscinski skulle åbne kagen foran hele familien, stod det pludselig klart, at bageren alligevel havde valgt at censurere ordet og erstatte det med tre bindestreger.

’Hvor fuldstændigt latterligt … Skam dig Publix for at gøre en uskyldig latinsk vending til en totalt pinlig situation, da jeg skulle forklare min søn og andre (inklusive min 70-årige mor) omkring denne joke af en kage', skrev moren efterfølgende i et vredt opslag på Facebook, som flere medier, blandt andre Mirror, har taget op.

Vennerne fnisede
Sønnen har senere udtalt til ABC News, at situationen med den misforstået frække glasurbesked både var sjov, og så alligevel ikke.

- Kageoplevelsen var ret frustrerende og ydmygende, fordi jeg skulle forklare mine venner og min familie hvad det betød. Og de fnisede helt ukontrollerbart. Det gjorde mine venner i hvert fald, siger Jacob Koscinski, der nu med sit flotte gennemsnit planlægger at blive læge.

Ifølge familien Koscinski har Publix tilbudt at betale pengene for kagen tilbage. ABC News har kontaktet kage-virksomheden for at få svar på, hvorfor den censurer latinske æresbetegnelser, men de er endnu ikke vendt tilbage på mediets henvendelser.

Becky bestilte en ny jakke på nettet - nu er tusindvis ved at dø af grin over det, hun fik.

87 kommentarer
Vis kommentarer