Mor raser: Plastiksandaler fik min datters fod til at bløde

Moderen påstår, at det er sandalernes skyld - men på de sociale medier mener flere, at årsagen til blødningen er en helt anden

Sådan så Esmés fødder ud efter 30 minutter i sandalen ifølge hendes mor (Foto: Mercury Press)
Sådan så Esmés fødder ud efter 30 minutter i sandalen ifølge hendes mor (Foto: Mercury Press)

26-årige Lisa Connor er sikker på, at der er noget helt galt med de sandaler, som hendes to-årige datter Esmé fik i fødselsdagsgave. Hun siger nemlig, at de efter kun en halv time i brug fik hendes ene fod til at bløde, og nu vil hun have skoene taget af markedet i England.

Det skriver nyhedsbureauet Caters.

På de sociale medier er der dog flere, der mener, at det umuligt kan være skoenes skyld, og den engelske historie har derfor skabt en hel del debat.

Ifølge moderen selv startede det med, at Esmé prøvede skoene om fredagen, men ikke kunne lide at have dem på, og derfor blev de taget af. Mandag gav hendes far Niall hende dem på igen, da han ikke vidste, at hun havde været utilfreds med skoene tidligere.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Her ses Niall sammen med sin datter (Foto: Mercury Press)
Her ses Niall sammen med sin datter (Foto: Mercury Press)

Ifølge moderen gik der blot 30 minutter, fra datteren fik skoene på, til hun begyndte at græde og beklage sig. Da hun kom ind, så Lisa med det samme, at der var noget galt på den højre fod.

- Der var så meget blod og hun ville ikke stoppe med at græde. Hendes far var nødt til at bruge en time på at berolige hende. Det ødelagde fuldstændig hendes fødselsdagsweekend, siger Lisa Connor.

- Jeg synes, at de skal tages af markedet før flere børn kommer til skade. Hun har ikke kunne tage nogle sko på siden.

- Sandalerne er lavet af et geléagtigt materiale, så jeg ved ikke om det er det, der har forårsaget problemet, lyder det fra moderen.

Ikke skoens skyld
På de sociale medier er der dog flere, der mener, at det ikke har noget med modellen eller materialet at gøre, men at skoen simpelthen bare er for lille, og at det er derfor, at den har trykket for hårdt på foden.

- De er for små til hendes fødder alligevel, du kan se hendes fød stikker ud bagpå. Så små fødder må aldrig have sådan en sandal på uden strømper, skriver Jade Ferguson i en kommentar på Daily Mails Facebook-side.

- Jeg har arbejdet i skoindustrien i over 10 år og vi råder altid forældre med små børn til at putte strømper på i en uge med nye sko, fordi babyens fod er meget blød og sko skal gås til før de kan bruges uden strømper, skriver Charlotte Wrighton.

Jeg kender sandheden
De mange kommentarer, der farer tilbage på moderen, har fået hende til at skrive en opdatering på Facebook.

- En million mennesker siger til mig, at jeg ikke kender min datters skostørrelse. Stop med at tagge mig, jeg forsvarer ikke mig selv. Mig og Steph og Niall kender alle sandheden og det er det, der betyder noget. Hvis det stopper nogen fra at købe dem, så er mit arbejde gjort, lyder det fra Lisa Connor.

En talsperson fra Next udtaler, at de er 'frygteligt kede' af den smerte, som skoene har forårsaget. De vil nu undersøge, om der skulle være problemer med skoen.

- Vi har bedt om, at dette par sko bliver returneret til os, så vi kan foretage en detajleret undersøgelse af skoen, da det er den første klage af den slags, som vi har modtaget.

1 af 2 Esmé ville ikke stoppe med at græde (Foto: Mercury Press)
2 af 2 Sådan så Esmés fødder ud efter 30 minutter i sandalen ifølge hendes mor (Foto: Mercury Press)
34 kommentarer
Vis kommentarer