Annonce:
Annonce:

Mor rørt til tårer da fremmed hjalp hende med umulig baby

At have en baby med på et fly kan være en vanskelig opgave. Men Rebekka Garvison fik hjælp med sin grædende baby af en fremmed passager, hvilket rørte hende dybt

Rebakka Garvison (th.) beskrev på Facebook, hvordan Nyfeshe Miller (tv.) havde hjulpet hende med at få babyen Rylee til at falde til ro. (Foto: Facebook)
Rebakka Garvison (th.) beskrev på Facebook, hvordan Nyfeshe Miller (tv.) havde hjulpet hende med at få babyen Rylee til at falde til ro. (Foto: Facebook)
Annonce:
Følg Samfund

En nyfødt baby er ikke altid den mest medgørlige passager på en flyrejse. Det måtte amerikanske Rebekka Garvison sande, da hun rejste med sin lille pige Rylee for at besøge sin mand, Nick Garvison.

Oplevelsen på flyturen har hun beskrevet på Facebook, hvor den er blevet delt knap 100.000 gange. Her skriver Rebekka Garvison bl.a.:

'Hvis nogen nogensinde har rejst med et spædbarn, ved I hvor stressende det kan være. I dag blev jeg mindet om, at der findes nogle virkelig fantastiske individer i denne verden, og så selvom de er fremmede for dig. Jeg havde planlagt denne tur i et stykke tid for at overraske Nick Garvison, og jeg havde været mest stresset over at flyve alene med Rylee og alle vores ting at slæbe rundt på uden hjælp.'

Se restaurantejers rørende brev til skralder

Annonce:

Da Rebekka Garvison finder sin plads, bemærker hun, at hun skal sidde ved siden af et par, der ser meget sure ud ved tanken om at skulle sidde ved siden af Rebekka og hendes baby. Derfor spørger hun en medarbejder på flyet, om hun kan rykke frem til to pladser i nærheden, der står tomme. Det får hun lov til, og det skal vise sig at blive en stor succes at sidde ved siden af den kvinde, der sidder ved de to pladser, Rebekka nu overtager:

'Jeg er ikke sikker på, om hun kunne regne ud, hvor stresset og frustreret jeg var eller hvad, men hun vendte min dag fuldstændig rundt. Rylee ville ikke holde op med at græde lige gyldigt, hvad jeg gjorde... Så spurgte hun, om jeg havde noget imod, om hun prøvede og selvfølgelig gav jeg hende lov. Lige så snart jeg gav hende lov, kiggede Rylee ud af vinduet og holdt op med at græde.'

Passager sender rørende takkebrev til pilot efter flystyrt

Da flyet letter falder Rylee i søvn i skødet på den hjælpende kvinde, der hedder Nyfesha Miller. Her ligger hun trygt og roligt under hele rejsen, og Nyfeshe fortæller Rebekka, at hun intet har imod at holde Rylee. Turen slutter med, at Nyfeshe bærer Rylee ud af flyet, så Rebekka kan håndtere barnevognen og den øvrige bagage.

Hele episoden gjorde stort indtryk på Rebekka Garvison, der slutter sit Facebook-opslag således:

Annonce:

'Nyfesha Miller, du vil aldrig forstå, hvor lykkelig min familie blev over denne venlighed. Du kunne bare have rullet øjnene og været irriteret som alle andre, men du tog hende og holdt hende under hele flyturen og lod mig få noget afslapningstid og ro i sindet.  Det gav mig tårer i øjnene at sidde der og se dig og Rylee sove ved siden af mig. Jeg kunne simpelthen ikke tro på, hvordan det endte med at løse sig, og hvor meget du tog dig af dig. Mange, mange tak!!

Hjælpeløse Hartvig rørt til tårer efter gratis flyttehjælp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: