Mor sender dybfølt tak til medarbejder, der hjalp hendes søn med Down's

Syvårige Seb med Downs blev sur og tvær, da han var med mor på indkøb - lige indtil en medarbejder i tøjbutikken fik ham i godt humør

Syvårige Seb blev sur og tvær, da han var med mor på indkøb. Heldigvis fik en medarbejder ham i godt humør. (Foto: Facebook)
Syvårige Seb blev sur og tvær, da han var med mor på indkøb. Heldigvis fik en medarbejder ham i godt humør. (Foto: Facebook)
Følg Samfund

De fleste forældre med små børn kan nok nikke genkendende til den akavede situation, som opstår, når ungerne ter sig tosset med skrål og skrig på turen i supermarkedet eller på shoppingturen.

Caroline Playles syvårige søn Seb har Downs Syndrom, og han er bestemt ikke altid glad for at være med sin mor på indkøb. Det skete bl.a. i mandags, da de to var forbi tøjbutikken TK Maxx i den britiske by Bath.

Pludselig satte Seb sig ned på nogle trapper og ville ikke flytte sig. Caroline forsøgte først at lade som om, hun gik fra ham i håb om, at han alligevel ville følge efter, men det hjalp ikke.

Ben holdt sit løfte og inviterede veninde med Downs Syndrom med til bal

Ashley Rogers, der arbejder i TK Maxx, spottede morens vanskelige situation og besluttede sig for at sætte sig ved siden af Seb og tale stille og roligt med ham.

Han spurgte Seb, hvad der var galt og opfordrede ham til at gå videre med sin mor, og det hjalp - for kort efter rejste Seb sig med et stort smil på læben og fortsatte hen til sin mor. Det skriver The Mirror.

Australsk par efterlod søn med downs: Nu vil de have penge

Caroline Playles var så imponeret over Ashley Rogers handling, at hun fluks skrev en lang besked på TK Maxx' Facebook-side, hvor hun takkede Ashley for den måde, han havde tacklet situationen på.

- Nogen gange kan det være hårdt at have Seb med på indkøb, og jeg er tidligere endt i tårer, når folk har været uforskammede over for ham. Men Ash satte sig ned og talte med Seb, og det fik dem til at være på samme niveau, og det blev gjort med oprigtig bekymring - han gjorde det ikke for at få nogle former for anerkendelse, skriver Caroline Playles bl.a.

Simon er født med deformt ansigt - hans datter fik samme lidelse

Hendes Facebook-opslag har i skrivende stund fået knap 30.000 likes og er delt næsten 3.000 gange.

Ashley Rogers, der fik Seb i godt humør igen, har svaret i Facebook-opslaget, hvor han skriver:

- Jeg havde helt ærlig ingen idé om, at det jeg anser for at være en lille ting, gjorde så stor et positivt indtryk på både dig og din søn, Seb.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+