Mor: Simpelthen for klamt at knalde på legeplads

Sandra Louise Larsen er rystet over det syn, der mødte hende, da hun søndag tog på legepladsen med sin fire-årige datter

Lige inden Sandra Louise Larsens datter skulle til at rutsje ned, så hendes mor dette syn. (Foto: Sandra Louise Larsen)
Lige inden Sandra Louise Larsens datter skulle til at rutsje ned, så hendes mor dette syn. (Foto: Sandra Louise Larsen)

- Jeg nåede lige at se klatten. Og så sagde jeg til min datter, at hun ikke skulle rutsje alligevel.

Sådan siger Sandra Louise Larsen, Næstved, til Ekstra Bladet.

Søndag ville hun slå fritiden ihjel sammen med sin fire-årige datter. Valget faldt på en tur ud i solskins-vejret, så kinderne kunne blive røde, og energien brændt af. Snuderne gik i retning af legepladsen på Grønnegades Kaserne nær centrum og tæt på byens diskoteker.

Men dér har hun ikke tænkt sig at komme igen.

- Det er klamt. Det er under laveste standard. Der er folk, der ikke tænker sig om, når de drikker. Helt ærligt altså. Det er børn, der kommer og rutsjer. Og så smider de et brugt kondom dér. Midt på rutsjebanen, siger Sandra Louise Larsen, som forestiller sig, at et par unge har brugt rutsjebanen til at hygge sig på i løbet af natten.

Sandra Louise Larsen er så forarget over det syn, der mødte hende, at hun har skrevet om sin oplevelse på den åbne facebook-gruppeside 4700 Næstved - Alt er tilladt. Og her viser det sig, at meningerne om hendes oplevelse er delte.

Der er dem, der hævder, at Sandra Louise Larsen ligefrem skal melde sin oplevelse til politiet, og så er der andre, der synes, at det er helt okay, at unge hygger sig på en legeplads ud på de små timer om natten, hvor der alligevel ikke er andre.

Sandra Louise Larsen tog søndag til en offentlig legeplads tæt på hendes hjem. Og her blev hun forarget over et brugt kondom, som lå på en rutsjebane. (Privatfoto: Facebook)
Sandra Louise Larsen tog søndag til en offentlig legeplads tæt på hendes hjem. Og her blev hun forarget over et brugt kondom, som lå på en rutsjebane. (Privatfoto: Facebook)

- Meld det til politiet, skriver Michael Olsen.

Det får omgående Simone Stolt Adolfsen til at reagere:

- Det er ikke første gang, der ligger et kondom på en legeplads, og politiet er sgu nok fuldkommen ligeglade med et kondom. Selv børn render rundt og leger med dem, skriver hun.

Uanset hvad gør det ingen forskel, hvis man spørger et andet medlem af gruppen.

- Hvis nu det ikke lå der, ville de, der havde hygget sig lige dér, alligevel have ligget der. Så ville det bare ikke have været synligt, skriver vedkommende.

 

Sex er ikke ulækkert
Helle Schmidt Mortensen er af den opfattelse, at Sandra Louise Larsen bør gemme tudefjæset væk.

- Hvornår er sex blevet ulækkert? Tør klatten af og lad hende rutsje, skriver hun.

Sandra Louise Larsen kan slet ikke forstå, at nogen beskylder hende for at være for fintfølende.

- Jeg synes, det er for klamt til min datter. Jeg kan slet ikke forstå, at nogen synes, at det er okay, at et barn risikerer at rutsje ned i et brugt kondom, siger hun.

Stupidt og utilgiveligt
Den holdning bakkes op af Anne Rasmussen.

- Der er altså en grund til, at sygehuspersonale bruger beskyttelsesudstyr så som handsker, heldækkende ansigtsmaske osv., når de har med folks kropsvæsker at gøre, hvilket altså inkluderer sæd. Det handler om smitte. Så at smide et brugt kondom på en legeplads er - ud over at være totalt stupidt og utilgiveligt - lige så svinsk og smittefarligt som en brugt kanyle, og jeg forstår udmærket godt den mor, skriver hun.

Michael Fini Lohse vælger at se det positive i historien.

- Fedt. De har da været fornuftige nok til at bruge kondom, skriver han.

120 kommentarer
Vis kommentarer