Annonce:
Annonce:

Mor skaber vild debat: 'Man får ikke børn for at de skal være slaver!'

En mor har fået folk til tasterne, efter at hun har postet tre billeder af sin søn, hvor han laver mad, sætter i opvaskemaskinen og vasker tøj

Lyle er en huslig ung mand. Foto: Nikkole Paulun
Lyle er en huslig ung mand. Foto: Nikkole Paulun
Annonce:
Følg Samfund

Hvor meget skal børn egentlig hjælpe til i hjemmet?

En ung mor i USA har skabt vild debat på Facebook, efter at hun har postet billeder af sin seks-årige søn, Lyle, der tager sig af forskellige huslige pligter. Opslaget har fået mere end 8.000 kommentarer.

Han laver mad, tømmer og fylder opvaskemaskinen og vasker tøj, og det mener den 22-årige mor er vigtigt.

- Fordi jeg lever i en generation af mennesker, der brokker sig over at skolen ikke lærte os at lave mad, ordne vasketøj, binde et slips eller betale skat, skriver Nikkole Paulun på Facebook.

Hvis du har set programmet '16 & Pregnant' på MTV, kan du måske huske Nikkole Paulun. Hun har i dag to børn, sønnen Lyle på seks og datteren Ellie på halvandet.

Annonce:

- Husholdningsarbejde er ikke kun for kvinder. Fordi en dag er han måske en single-fyr, der lever alene, som faktisk ved, hvordan man ordner vasketøj og ikke spiser take-away hver aften. Fordi en dag vil han nok gerne imponere en kæreste med et hjemmelavet måltid, skriver hun.

Børn er ikke slaver!
Hendes opslag har dog ikke kun udløst likes og positive kommentarer. Flere mødre er meget uenige i Nikkoles måde at opdrage sin søn på.

'Du får ikke børn for, at de skal være din slave! Eller til at gøre de ting, du ikke selv gider gøre. Jeg er enig med at lære dem ansvar! Men nok er nok,' skriver Tammy Bellavance.

'Et barn skal kende sit ansvar, men skal ikke betjene et komfur som så lille. De skal også have lov til at være børn,' skriver Jennifer Hawley.

'Lærer du også dine døtre at lave havearbejde, skifte et dæk og slå græsset, eller er det det typiske svar med, at det er en mands job og at det kun går en vej?' skriver Scottie Wade.

Alenemor laver det hele
Til det svarer Nikkole, at eftersom hendes datter kun er halvandet er det lidt for tidligt, men at både Lyle og Ellie skal lære de ting.

'De er opvokset med at se mig gøre begge dele, eftersom jeg er alenemor,' skriver Nikkole som svar.

Rigtig mange brugere forsvarer da også Nikkoles opdragelse.

'Godt arbejde, mama!! Mine drenge (to og fire) ordner også vasketøj, opvask og hjælper med maden,' skriver Angela Foster.

'Wow, jeg kan ikke tro noget af det lort, jeg kan læse her om hendes måde at gøre hendes søn til en "slave" på,' skriver Denise Dee.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: