Annonce:
Annonce:

Mor sviner søn for at gå med makeup - nu viser han de hårde ord til hele verden

En teenagedreng fik en række grove sms’er fra sin mor. Det sparkede en vigtig debat i gang

Jauans billede af sin mors sms-sviner gik Twitter rundt. Men historien er endt godt.
Jauans billede af sin mors sms-sviner gik Twitter rundt. Men historien er endt godt.
Annonce:
Følg Samfund

18-årige Jauan Durbin er studerende ved Morehouse College. Ved siden af det er han en dygtig makup-artist.

Ifølge blandt andre College Candy bruger den 18-årige studerende en del tid på at lave billeder og videoer, der viser hans makeup-evner.

Men for nylig havde en af Jauan Durbins opdateringer en anderledes alvorlig klang, da han på Twitter delte en sms-korrespondance, han havde haft med sin mor.

Her sender moren, som er kodet ind i teenagerens telefon som ’Mother Lady’ et billede af sønnen, hvor han er iført makeup og stylede øjenbryn.

’Jeg går ikke ind for det pis. Hvad fanden er der galt med dig. Jeg er så skuffet. Du er en mand hvorfor fanden har du øjenvipper, øjenbryn og makeup på. Jeg er helt færdig’, lyder morens hårde sms-ord, som sønnen besvarer med et simpelt ’ok’ inden han har valgt at dele dem med resten af verden.

Annonce:

Efterfølgende er skærmbilledet, hvor Jauan Durbins mor praktisk talt skærer hånden af ham, gået viralt på Twitter, hvor over 15.000 har liket det. Billedet har han delt med teksten ’Lol, det her gør ondt. Men jeg har tænkt mig at leve i min sandhed til den dag, jeg dør.’

Efter at sms-korrespondancen bredte sig på et steppebrand er Jauan Durbin blevet bestormet med private meddelelser fra folk, der har haft lignende oplevelser, og folk, som vil støtte ham i at være sand mod sig selv.

’Det var derfor, jeg postede det. Det handlede ikke om mig. Det var STØRRE end mig’, skriver Jauan Durbin i et senere tweet, hvor han har delt en af de mange beskeder, det første tweet har affødt.

Og her stopper historien ikke. Sms’ernes tur rundt på de sociale medier fik også hans egen mor til at tænke sig om en ekstra gang.

- Min mor har set alt, hvad der er sket, og har indset at jeg faktisk blev såret af det. Hun har givet mig bekræftelse, og sagt til mig, at hun blot var nervøs for, hvad folk ville se mig som på grund af makeuppen, siger Atlanta-teenageren til Refinery.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: