Mor tager ’sjovt’ billede af sin datter - så opdager hun den uhyggelige sandhed bag

Da moren opdagede, hvad hendes tre-årige datter var i gang med, brød hun helt sammen                    

Stacey syntes først, at det var sjovt, da hun fandt sin tre-årige stående på toilettet. Men morskaben varede ikke længe. Foto: Facebook/Stacey Wehrman Feeley
Stacey syntes først, at det var sjovt, da hun fandt sin tre-årige stående på toilettet. Men morskaben varede ikke længe. Foto: Facebook/Stacey Wehrman Feeley

Da den amerikanske mor Stacey Feeley fangede sin tre-årige datter, mens hun koncentreret havde placeret sig oven på toilettet, tog hun et billede, så hun kunne sende det til sin mand, der skulle bevidne datterens seneste skøre påfund.

Men i stedet har moren nu lagt billedet op på sin facebook-profil, hvor det på under en uge er blevet delt over 11.000 gange.

’I det øjeblik, hun fortalte mig, hvad hun lavede, brød jeg sammen’, skriver Stacey Feeley til billedet.

Datteren fortalte sin mor, at hun var i gang med at øve sig i at gemme sig, hvis en bevæbnet person skulle komme ind i hendes børnehave og hun sad fast på et toilet.

’Da forsvandt al den uskydighed, som jeg troede, min tre-årige besad’, skriver hun, og henvender sig så direkte til landets politikere:

’Se her. Dette er jeres barn, jeres børn, jeres børnebørn, jeres oldebørn og alle de kommende generationer. De vil leve deres liv og vokse op i denne verden baseret på jeres beslutninger’.

’De er knap nok tre år gamle, og de vil gemme sig wc-båse oven på toiletsæderne’.

Se hele Stacey Feeleys tankevækkende opslag her:

I sidste uge delte en mor hjerteskærende billeder af sin 11 måneder gamle søn Elijah. Billederne var en advarsel til alle andre forældre.

88 kommentarer
Vis kommentarer