Mor til fem og fyret: Jeg vandt 315 millioner

En 47-årig kvinde har ifølge hende selv vundet 315 millioner kroner. Hun er mor til fem og fyret for nyligt

Karen Minke fra Danske Spil bekræfter, at vinderen er fundet. (Foto: Max Robbin. Reporter: Jonas Ryefelt)

Kender du den heldige vinder eller er du kvinden? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

En kvinde dukkede op med familien i Prøvestenscentret i Helsingør og sagde, at hun havde vinderkuponen til danmarkshistoriens største lotto-gevinst. Der er tale om en 47-årig mor til fem i alderen 17 til 27 år, som får 315 millioner kroner, hvis kuponen er god nok, skriver BT.

- Vi jublede selvfølgelig - vi kunne næsten ikke tro det. Vi aner ikke, hvad vi skal bruge pengene på, sagde den 47-årige kvinde til BT.

Kvinden er netop blevet fyret fra sit job, så pengene lander et tørt sted, fortalte hun, da hun indløste kuponen lørdag formiddag.

Hvis ham her banker på din dør i den nærmeste fremtid, så har du måske vundet 315 millioner kroner. Foto: Danske Spil Samfund Lotto-rådgiver: Multi-millionærer bliver næsten nærige

En repræsentant fra Danske Spil var til stede i kiosken i Kvickly, og det er endnu uvist, om kvinden rent faktisk er vinderen af 315.009.958 kroner i Eurojackpot.

- Terminalen skrev, at hun havde vundet over 9999 kroner. 'Du skal i banken' stod der, siger kommunikationsmedarbejder Karen Minke fra Danske Spil til Ekstra Bladet.

Salgsassistenten Josefine Junker har måske haft en vinderkupon til over 315 millioner kroner mellem hænderne. Foto: Søren Wesseltoft Danske Spil 112 Gigantisk lotto-gevinst: Her får alle chokolade

Kvinden er nu gået hjem igen for at dobbelttjekke kuponen. Det kan være, at hun har vundet gevinsten fra et andet spil eller en mindre gevinst fra Eurojackpot. I hele Europa er der 56 mennesker, som har vundet en gevinst i trækningen på mere end 9999 kroner.

Danske Spil oplyser til Ekstra Bladets reporter i Prøvestenscentret, at vinderkuponen er blevet indløst i kiosken i Helsingør, men vil hverken be- eller afkræfte, at kvinden er den store vinder.

- Nu venter vi bare på, at hun henvender sig til os, og så må vi se, om det er hende. Det håber jeg da for hende, siger Karen Minke.

Vinderen, som spillede tallene 1, 16, 18, 29 og 44 samt stjernetallene 2 og 7, er dermed ikke endelig fundet. I mellemtiden får kunderne glæde af den store gevinst.

(Foto: Lærke Posseelt ) Samfund Danmarkhistoriens største gevinst! 315 mio. kr

- Vi uddeler chokolade til kunder for at fejre den her sindssygt store gevinst. Det er jo helt surrealistisk. Måske har jeg haft kuponen mellem hænderne, fortæller salgsassistent Josefine Junker fra kiosken.

De 315 millioner kroner er mere end 180 millioner kroner mere end den forrige Danmarksrekord, der lød på 135 millioner i oktober 2012. I kiosken håber salgsassistenten, at vinderen er en af de faste spillere.

Danske Spil trækker lod blandt alle lotto-vindere om en ekstra million kroner. To gange inden for tre uger er trækningen faldet ud til en kupon købt i Føtex i Ebeltoft. (Foto: Søren Wesseltoft/Danske Spil) Spil nyheder Danmarks mest heldige Føtex

For at vinde 1. præmiepuljen i Eurojackpot skal spilleren have fem vindertal og to stjernetal på række på sin spilkupon. Det har aftenens danske vinder som den eneste blandt de mange europæere, der har spillet med.

Et ægtepar på førtidspension vandt 7 millioner kroner i lørdagens Lotto-udtrækning. (Foto: POLFOTO/Thomas Borberg) Samfund Førtidspensionister vinder millioner i Lotto

Dermed løber danskeren med hele 1. præmiepuljen, som har vokset sig større og større siden 26. december 2014.

Eurojackpot er et samarbejde mellem 14 europæiske lande, som skal gøre europæiske lotto-spillere til multimillionærer.

Finland, Slovenien, Holland, Tyskland, Norge og Danmark er nogle af de lande, som bidrager til de gigantiske puljer.

Hvad ville du bruge 315 millioner kroner til? Skriv i kommentarfeltet herunder.

Her kan du få varehuschef Claus Ljungdahls reaktion på den enorme gevinst, der er vundet i Kvickly i Helsingør.

1 af 6 Salgsassistent Denise Nissen fra kiosken, hvor kuponen til gevinsten på 315 millioner kroner blev købt. Foto: Jakob Jørgensen.
2 af 6 Flere medier er til stede i Kvickly i Prøvestenscentret lørdag, for at se om vinderen kommer forbi. Foto: Jakob Jørgensen.
3 af 6 Indgangen til Kvickly i Prævestenscentret i Helsingør. Foto: Jakob Jørgensen.
4 af 6 Gevinsten på 315 millioner kroner er den største nogensinde i Danmark. Foto: Jakob Jørgensen.
5 af 6 Skiltet i Kvickly i Helsingør lørdag, hvor vinderen har indløst kuponen. Foto: Jakob Jørgensen.
6 af 6 Varehuschef Claus Ljungdahl i Kvickly i Helsingør, hvor den største gevinst i danmarkshistorien er vundet. Foto: Jakob Jørgensen.
0 kommentarer
Vis kommentarer