Mor viser hjerteskærende billeder af sin kun 14 uger dødfødte søn

Den 40-årige mor var overrasket over, hvor perfekt hendes lille søn var

Foto: Kennedy News and Media
Foto: Kennedy News and Media
Følg Samfund

Den 40-årige mor til 11 børn, Sharran Sutherland fra Fair Grove i staten Missouri i USA fødte for cirka fem måneder siden sit 12. barn allerede efter 14 ugers graviditet. Den lille søn var imidlertid dødfødt og vejede kun 26 gram og havde en længde på lidt over 10 centimeter. 

Men nu viser den religiøse kvinde Sharran Sutherland sin dødfødte søn frem på Facebook samt i medierne for at vise, at små fostre, der kun er 14 uger gamle, også er rigtige babyer. Og hun håber, at billederne kan medvirke til at advare kvinder mod at få foretaget abort.

Sharran Sutherland hævder, at hun var overrasket over, hvor perfekt hendes lille søn Miran var, selvom han døde kun 14 uger inde i hendes graviditet. Med perfekte fødder og perfekte hænder og med et fuldt formet ansigt. Han havde ovenikøbet fingernegle.

Det skriver flere medier heriblandt nyhedsbureauet Kennedy News and Media, Mirror Express, og Daily Mail   og The Sun 

I de britiske medier bringes der billeder, hvor man ser den lille Miran i fuld størrelse. Ekstra Bladet har fremvist nogle af billederne fra de britiske artikler til en læge fra Rigshospitalet, der bekræfter, at Sharrans dødfødte søn ligner et foster, der kan være 13 til 14 uger gammelt.

Sharran Sutherland har også selv lagt et billede ud af sin lille søns hænder som coverbillede på sin Facebook-profil, som du kan se herunder:

Fordi den lille Miran ikke juridisk kunne blive klassificeret som en baby, før han var 20 uger gammel, fik Sharran og hendes ægtemand Michael Sutherland lov til at tage det lille døde foster med hjem, så de kunne begrave ham, som de selv ønskede.

Parret opbevarede den dødfødte Miran i en fryser i en uges tid, før de med kærlighed begravede ham i en urtepotte under en hortensia-busk.

På trods af tabet af sit elskede barn siger Sharran, at hun er taknemmelig for, at hun fik chancen for at føde ham, se ham og holde ham, før hun sagde endeligt farvel.

- Jeg kunne næsten ikke tro på, hvor perfekt alt var på ham. Hans ører, hans tunge og hans læber. Han havde blot haft brug for at modnes, gro og udvikle sig. Det blæste mig næsten omkuld at se ham. Det var en utrolig følelse. Det er næsten umuligt at beskrive, siger Sharran til Kennedy News and Media.

Herunder kan du se hele familien Sutherland.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind