Mors nødråb: Min datter lider af mystisk sygdom - nu vil hun dø

For 11 år siden blev engelske Kirsty Keep bidt af et insekt. Siden har hun lidt af en mystisk sygdom

Se vidoene her

- Min datter får det dårligere og dårligere. Hun kan ikke længere tage medicin, fordi hun kaster så meget op. Hun er træt. Hun er svag og hun vil bare dø. Kirsty trygler mig om at tage hende til Schweiz og lade hende dø på en selvmordsklinik. Jeg føler, at tiden er ved at rinde ud.

Sådan lyder nødråbet fra engelske Theresa Keep, hvis 23-årige datter lider af en mystisk sygdom. Lægerne har endnu ikke været i stand til at stille en diagnose. Theresa har offentliggjort en video, der viser datterens pinsler.

Kirsty Keep er blevet behandlet for sygdommen Lupus de sidste mange år. Men behandlingerne har ikke virket. (Foto: SWNS).
Kirsty Keep er blevet behandlet for sygdommen Lupus de sidste mange år. Men behandlingerne har ikke virket. (Foto: SWNS).
 

For 11 år siden blev datteren Kirsty bidt af et insekt. mens hun legede i familiens have. Siden har hun været plaget af kroniske smerter og et helbred, der bliver mere og mere svækket.

De seneste år har Kirsty, der kommer fra Maidstone i Kent, været indlagt på hospitalet flere gange om måneden. Lægerne troede længe, at hun led af sygdommen Lupus, en kronisk sygdom, der får immunsystemet til at angribe raske celler. Nye undersøgelser viser dog, at dette ikke er tilfældet.

Den ellers så livsglade unge pige ønsker bare at dø. (Foto: SWNS).
Den ellers så livsglade unge pige ønsker bare at dø. (Foto: SWNS).
 

Theresa tror selv at datteren blev bidt af en flåt, og derfor har fået Lymes sygdom, men lægerne er ikke overbeviste om familiens teori.

Familien samler nu penge ind til at få Kirsty under behandling på Sponaugle Wellness Institute i Florida . De tror at det er hendes eneste chance - vil du donere - så KLIK HER.

Her kan du læse om hvordan du kan fjerne en flåt på få sekunder.

88 kommentarer
Vis kommentarer