Annonce:
Annonce:

Mus skyld i trafikkaos: De åd trafikplanen

Det lyder måske som verdens dårligste undskyldning, men ifølge myndighederne, er trafikplanen, der skulle rette op på den forfærdelige trafiksituation i Bruxelles, blevet spist

Annonce:
Følg Samfund

Chokoladelandet har problemer med trafikken i hovedstaden, og nu er det snart ved at være nok for befolkningen i millionbyen, som hver dag sidder i lange køer og forbander de lokale politikere langt væk.

De belgiske politikere har dog en forklaring på, hvorfor de ikke har foretaget sig noget, for at udbedre de faldefærdige tunneler, som strækker sig 11 km under Bruxelles, og hvis dårlige stand er skyld i de fleste af trafikproblemerne.

Men forklaringen lyder mere, som en undskyldning fra 'Chris og Chokoladefabrikken', end en officiel politisk forklaring.

Eddy havde ingen succes på Tinder: Men så tog hans kone over

Ifølge den engelske avis The Telegraph har den tidligere hovedansvarlige for vejene i Bruxelles, Christian De Buysshcher forklaret, at planen for tunnelforbedringer, der blev lavet i 1989, dengang blev arkiveret på en mole under en viadukt, fordi han på det tidspunkt ikke havde et ordentligt kontor.

Annonce:

Her blev planen liggende urørt i tyve år.

Først da viadukten skulle rives ned i 2010, kom man i tanke om at flytte planerne, men på det tidspunkt var de blevet spist af mus, siger Christian De Duysshcher til Het Nieuwsblad, skriver The Telegraph.

Mobil-talende fodgænger ramt af bil

Trafiksituationen i Bruxelles er blevet heftigt debateret på det seneste, fordi det er kommet frem, at en istandsættelse af tunnelerne kommer til at koste mere end syv milliarder kroner.

Men med nyheden om, at genoprettelsesplanen er blevet spist af mus, kan borgerne i Bruxelles godt forberede sig på, at der går lang tid, før situationen på vejene bliver bedre.

Topfart: Her er Volvos nye folkevogn

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: