Mystik i villakvarter: Hvem satte stillads op mens Liz var ude at handle?

Ægtepar kom hjem fra supermarkedet og fandt hjemmet dækket af stillads. De aner ikke hvorfor

Liz Thompson har haft svært ved at sove, siden hun og husbonden fredag kom hjem og fandt hjemmet unødigt dækket af stillads. Foto: SWNS
Liz Thompson har haft svært ved at sove, siden hun og husbonden fredag kom hjem og fandt hjemmet unødigt dækket af stillads. Foto: SWNS

Fredag formiddag forlod ægteparret Liz og Ken Thompson deres hus på Wirksworth Road i Duffield i England for at købe ind i et supermarked.

Da de to pensionister kom tilbage et par timer senere, var et stort stillads blevet stillet op foran hele facaden på deres hus. Og de aner ikke hvorfor.

Det skriver britiske Metro.

Sådan så Liz og Ken Thompsons hus ud, da de fredag kom hjem til det efter et par timers ærinder. Foto: SWNS
Sådan så Liz og Ken Thompsons hus ud, da de fredag kom hjem til det efter et par timers ærinder. Foto: SWNS
 

Ægteparret, der er ’chokeret og overrasket’ over det unødige og mystiske stillads, har ikke kunnet finde nogen tegn på, hvem der har sat det op, og nu venter de på, at et stillads-firma kommer hjem til dem, og måske kan opklare mysteriet.

Vågen den halve nat
Et af vinduerne i soveværelset, hvor Liz og Ken Thompson har boet i 30 år, ligger nu helt mørkt hen, fordi stilladset dækker for solen. Liz Thompson håber derfor, at der snart kommer en løsning på parrets usædvanlige problem. Hun har spurgt nogle naboer fra vejen, som i øjeblikket får lavet noget arbejde på deres hus. Nabokvinden så en bil køre hen til Liz og Ken Thompsons hus for at sætte stilladset op, men ifølge nabokvinden var det ikke samme firma, som arbejder på deres hus.

- Ingen andre på vejen lader til at kende noget til det eller vide, hvor det er kommet fra. Ken var håndværker (før han gik på pension, red.), så han kunne se, at det det var professionelt lavet, og ikke et scam, siger Liz Thompson, som nu har fået midlertidige søvnproblemer på grund af stilladset.

- Jeg har været så bekymret over det, og har ligget vågen den halve nat og tænkt på, hvor det er kommet fra. Forhåbentlig kommer der nogen og siger, det er deres. Jeg går ud fra, de har tænkt sig at påbegynde arbejdet mandag, siger den bekymrede pensionist.

Opdatering: Mysteriet om det unødvendige stillads er efterfølgende blevet løst. Den lokale avis Derby Telegraph skriver, at en af ægteparrets naboer kontaktede mediet efter de første gang havde dækket sagen.

Naboen kunne fortælle, at stilladset i virkeligheden var tiltænkt hans hus.