Mystisk fly skaber undren i ferieparadis

Et forladt Boeing-fly har udviklet sig til en turistattraktion, men det er stadig uklart, hvordan det er havnet der

Et mystisk fly omringet af containere nær en populær strand.

Det kunne lyde som starten på en dårlig b-film fra Hollywood, men det er ikke desto mindre virkeligheden på Bali. Flere medier heriblandt Yahoo News og New Zealand Herald har berettet om det mystiske fly, der er dukket op i ferieparadiset.

Flyet af typen Boeing 737 ligger placeret omgivet af en række containere nær den populære strand Pandawa Beach på den sydlige del af Bali.

Ifølge flere medier er det ikke slået fast, hvordan flyet er havnet der, men der har været spekuleret i, at en plan om at åbne en restaurant i flyet er mislykkedes. Ejeren er derfor løbet tør for penge, og så har han forladt flyet.

Det er fortsat uklart, hvornår flyet rent faktisk dukkede op, men en reportage fra december 2016 i magasinet Vice beskriver fly-kirkegården. Dengang var teorien også, at en restaurant-ejer havde fået kolde fødder og var smuttet.

Det er ikke muligt at komme tæt på flyet, men det kan fotograferes fra afstand, og det har adskillige turister valgt at gøre brug af.

Det har rejsebloggere Exploring With Josh tidligere gjort brug, og han har offentliggjort en video af sit besøg på stedet. Et klip, der er blevet vist mere end 9 millioner gange.

Du kan se det her.

16 kommentarer
Vis kommentarer