Mystisk politisag: Julies lig stjålet før begravelse

25-årige Julie Motts lig er på mystisk vis forsvundet fra hendes kiste lige inden hendes begravelse. Nu har politiet sat en efterforskning i gang

Politiet i San Antonio efterlyser oplysninger om liget af Julie Motts, der er forsvundet. (Foto: San Antonio Police Department, Facebook)
Politiet i San Antonio efterlyser oplysninger om liget af Julie Motts, der er forsvundet. (Foto: San Antonio Police Department, Facebook)

Politiet i den amerikanske stat Texas har sat gang i en mærkværdig eftersøgning: De skal finde liget af den 25-årige Julie Motts, som er forsvundet kort inden hendes begravelse.

Man mener, at liget er blevet taget bare få timer før begravelsesceremonien skulle have fundet sted i byen San Antonio den 15. august - samme dag som Julie Motts ville have været fyldt 26 år. Et par arbejdere opdagede den tomme kiste og efterfølgende kom politiet forbi og kunne det samme:

- I løbet af mine 22 år i politiet har jeg aldrig hørt om noget lignende, siger talsmanden for San Antonios politi, Javier Salazar og tilføjer, at politiet er overbevist om, at Julie Motts lig var et klart mål for tyveknægten.

15-årige Joshua Phillips lytter til sin mors erklæring i retten, hvor hun erklærede sin kærlighed til sin søn. Han fik livstid uden mulighed for benådning. (Foto: AP/John Pemberton) Krimi Dreng gemte lig under sin seng i en uge

Intet tyder på, at der har været indbrud i forbindelse med det forsvundne lig. Derfor formoder politiet, at tyven har taget liget i sin arbejdstid.

Julie Motts lig skulle kremere, og ejeren af det begravelseshjem, som hendes lig forsvandt fra, mener, at tyven har været imod kremeringen.

Nu er der sat 20.000 dollars på højkant til dem, der kan give informationer, som kan hjælpe til at liget bliver fundet.

- Vi ønsker blot, at vores datters lig kommer tilbage, så vi kan få en slags afslutning på vores sorg, siger Julie Motts far, Tim Mott til KSAT ifølge Independent.

Julie Motts døde 8. august af cystisk fibrose, som er en arvelig sygdom, der bl.a. angriber lunge- og mave/tarmsystemet.