Mystisk sygdom gør ham til verdens mindste mand

Indiske Manpreet Singh er bare 60 centimeter høj, og bliver betegnet som verdens mindste mand

Den 21-årige mand er ikke meget større end en plasticflaske (Video: Barcroft)

60 centimeter.

Det er den officielle højde på den 21-årige Manpreet Singh, der er blevet kendt som verdens mindste mand.

Og selv om den indiske mand er på strørrelse med en baby på seks måneder, så er der ingen, der har svaret på, hvorfor han ikke større. Ifølge hans forældre var Manpreet Singh en helt almindelig dreng, da han efter et halvt år bare stoppede med at vokse.

Det fik familien til at gå til lægen, men ingen har indtil videre fundet ud af, hvad der er årsag til, at han er stoppet med at vokse. Familien gav derfor op med at søge et svar og få ham til at vokse igen.

- Vi har haft ham til mange forskellige lokale læger, der har fortalt os, at han lider af et lavt stofskifte, og der er mulighed for, at han kan blive behandlet. Men vi har ikke haft pengene til at give ham den rigtige behandling, siger mandens far, Jagtar Singh, og mandens mor Manjeet Kaur ifølge Barcroft Media.

Manpreet Singh er blevet målt til at veje omkring syv kilo, og den usædvanlige størrelse har også betydet, at han i sin landsby i regionen Punjab bliver hyldet som en reinkarnation af en hinduistisk gud. Derfor bliver Manpreet Singh hyldet og tilbedt af landsbyens beboere.

Efter sigende har han hver dag besøg af folk, der tilbeder og hylder ham.

- I vores familie bliver han betragtet som en gud. Alle de mennesker, som han velsigner, får deres ønsker opfyldt. Folk driller ham slet ikke med hans højde, og vi har ikke ondt af ham. Vi værdsætter ham derimod, og folk elsker ham, siger Manjeet Kaur.

Den 21-årige mand har også to søskende, men de er begge normal højde.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen