Naboer klagede: Julies have var for 'ekstremt bøsset'

Julie Baker fik at vide af naboerne, at hendes have var 'ekstremt bøsset'. Se her, hvad hun svarede dem

Sådan ser Julie Bakers have ud, som naboerne mente var 'ekstremt bøsset'. (Foto: Facebook)
Sådan ser Julie Bakers have ud, som naboerne mente var 'ekstremt bøsset'. (Foto: Facebook)
Følg Samfund

'Din have er ekstremt bøsset. Derfor beder jeg og andre i kvarteret dig om at tone det ned. Det er et kristent kvarter, og der er børn. Hvis du fortsætter, bliver jeg nødt til at kontakte politiet. Du bliver nødt til at have respekt for Gud.'

Sådan lød det brev, Julie Baker fra den amerikanske by Baltimore forleden modtog fra sine naboer. Det var hendes krukker til lys, der skabte postyret. Krukkerne er placeret i hendes have og i alle regnbuens farver - og regnbueflaget er som bekendt symbol for homoseksualitet.

I hver krukke havde Julie Baker desuden placeret et bogstav, så der tilsammen stod 'love' og 'ohana'. 'Ohona' betyder familie i hawaiiansk kultur.

Julie Baker postede det brev, hun havde modtaget af sine naboer på sin Facebook-side og har siden modtaget masser af støtte. Hun har nu lavet en fundraising-kampagne, der skal gøre hendes have endnu vildere. Det skriver The Mirror.

I forbindelse med kampagnen skriver hun:

'Det er unødvendigt at sige, at jeg skal have flere regnbuer. Mange, mange flere regnbuer. Så nu starter jeg denne her fundraising-kampagne for at gøre min have endnu mere 'ekstremt bøsset'. Hvis vi når et højt nok beløb, vil jeg se, om jeg kan få et regnbuetag.'

På nuværende tidspunkt har Julie Baker indsamlet over 83.000 kr., hvilket er meget mere end de omkring 32.000 kr., hun oprindelig havde håbet på.

På Facebook er der nu oprettet flere grupper under navnet 'Relentlessly gay', som var den formulering naboerne brugte til at beskrive Julie Bakers have. Gruppen har knap 500 medlemmer, som poster sjove billeder af ting med regnbuefarver for at støtte Julie Baker.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING