Nægtede at flytte hjemmefra: Nu har retten talt

Forældrene til en søn på 30 år har nu fået rettens ord for, at de kan smide ham ud af huset

De fleste forældre får nok en lille klump i halsen, når deres børn flytter hjemmefra.

Det nåede et forældrepar i staten New York aldrig rigtig at få. Deres 30-årig søn, Michael Rotondo, nægter nemlig at flytte hjemmefra.

Familiedramaet endte i retten, og tirsdag har forældrene så fået rettens ord for, at deres søn skal flytte ud af deres hus.

Det skriver CNN.com

Hev sønnen i retten
Michaels forældre, Christina og Mark Rotondo, tog sagen til retten tidligere på måneden, efter at have forsøgt at få Michael ud af huset siden februar.

Samfund Forældre sagsøger 30-årig: Han vil ikke flytte hjemmefra

I alt har forældrene givet deres søn fem skriftlige beskeder om at flytte, og i den første skrev de:

'Efter at have snakket med din mor er vi blevet enige om, at du skal forlade huset snarest. Du har 14 dage til at flytte. Du får ikke lov at vende tilbage. Vi vil gøre alt, hvad der skal til for at håndhæve beslutningen'.

Det fik dog ikke deres søn til at flytte og efter rådgivning fra en advokat, gav de få dage efter Michael 30 dage til at flytte.

Se også: Er du også sponsor for dit voksne barn?

Fem dage senere tilbød de deres søn kr. 7.000, så han kunne finde et nyt sted at bo.

Lige lidt hjalp det og på trods af påmindelser om, at deadline for udflytningen nærmede sig, skete der ikke noget. Derfor stævnede forældrene deres søn.

Dårlig stemning i familien
Michael var langt fra imponeret over sine forældres ageren, og derfor bad han retten om at afvise sagen, fordi han mener, han burde have fået seks måneder til at finde et nyt sted at bo.

Den 19-årige højreback bor stadigvæk hjemme hos sin mor, selvom han angivelt tjener 340.000 kroner om ugen. Foto: DigitalSouthSHM/REX/ALL OVER PRESS Premier League CL-finalist tjener kassen: Bor stadig hjemme hos mor

Under tirsdagens høring repræsenterede Michael sig selv, hvilket ikke viste sig at være nogen succes.

Dommeren i New Yorks højesteret, Donald Greenwood, gav Christina og Mark Rotondo medhold på baggrund af de skriftlige beskeder, som de havde givet deres søn.

Michael lader dog ikke sine forældre slippe så let og vil appellere sagen, fordi han synes dommen er 'latterlig'.

Det er ikke første gang, at Michael er i en retssag. Sidste år sagsøgte han virksomheden Best Buy for diskrimination, efter de fyrede ham, fordi han ikke ville arbejde om lørdagen.

12 kommentarer
Vis kommentarer