Annonce:
Annonce:

Nanna havde set frem til badeferie på Kreta: Endte med at betale for morgenmad på dansk hotel

Nanna Olesen havde pakket tasken og var klar til at indtage Kreta. I stedet endte hun på Bella Sky i København, hvor de selv måtte betale for morgenmaden

Frustrerede rejseklar gæster i forhallen på Bella Sky. Foto: Privat.
Frustrerede rejseklar gæster i forhallen på Bella Sky. Foto: Privat.
Annonce:
Følg Samfund

Når man ser frem til savlfremkaldende mojitos, gyros i massevis og at slå verdensrekord i at ligge ned ved en pool på Kreta, så er Hotel Bella Sky i regnfulde København ikke særlig sexet.

Men det er virkeligheden for Nanna Olesen og hendes kæreste. De to havde set frem til drømmerejsen på et hotel på Kreta fra lørdag, men søndag sidder de stadig på et hotel i København.

Ekstra Bladet har i weekenden beskrevet, hvordan op mod 150 mennesker var strandet på Kreta, efter deres fly var blevet forsinket siden 6.15 lørdag morgen og senere blev aflyst.

Og nu har det også konsekvenser for de mennesker, der skal den anden vej. Fra København til Kreta.

Annonce:

- Vi skulle være fløjet klokken 08.30, men da vi kom ud i lufthavnen står der pludselig på skærmen, at flyet er forsinket til 20.00. Senere får vi at vide, at det er helt aflyst, og vi bliver sendt på Bella Sky i København. Her fik vi så aftensmad, men vi måtte selv betale for vores morgenbuffet. Det er jo voldsomt frustrerende, når vi havde set frem til all inclusive på Kreta, siger Nanna Olesen til Ekstra Bladet.

Den sikkert glimrende morgenmadsbuffet kostede parret 190 kroner per person.

- Syg pilot
Det er rejseselskabet Detur, der er arrangør af rejsen, men de har ifølge Nanna Malia Olesen ikke været til meget hjælp.

- Vi har talt med dem, og efter 10 minutter i kø kommer vi frem til en medarbejder, der har det samme svar til alle. De har ingen ide om, hvornår vi kan komme af sted, og de er snotforvirrede, siger Nanna Olesen til Ekstra Bladet.

Samtidig fortæller hun, hvordan de er blevet taget som gidsler. De kan nemlig ikke få fat i deres bagage.

- Lufthavnen og flypersonalet har vores kuffert, og hvis vi vil have den tilbage, så kan vi ikke få erstatning. Derfor er vi strandet i det samme tøj, siger hun til Ekstra Bladet.

Ifølge Nanna Olesen har de fået forklaret, at det er en syg pilot, der har været årsag til forsinkelsen.

Annonce:

- Så fik vi at vide, at der var en anden pilot, der kunne derned, når han havde fået sovet. Nu er der gået 30 timer, så han må efterhånden have sovet en del, siger hun til Ekstra Bladet.

Nu har Nanna og kæresten så fået at vide, at der er afgang klokken 15.15, men de tør stadig ikke at håbe.

Artiklen fortsætter under billedet

Her er beskeden fra Detur. Foto: Privat
Her er beskeden fra Detur. Foto: Privat
 

Kreta og København
Årsagen til de mange strandede personer på Bella Sky skal findes på Kreta.

Ekstra Bladet har talt med Katarina Gliefeldt, der også er strandet på Kreta. Hun fortæller, at de søndag morgen igen blev kørt ud til lufthavnen, men beskeden var den samme. I kan ikke komme hjem.

- Jeg ved stadig ikke, hvornår vi kommer hjem. Vi har fået at vide, at vi måske skal flyve over Sverige, men vi aner stadig ikke hvornår og hvordan. Vi får intet at vide. Jeg er sindssygt frustreret, især som mor til en toårig dreng. Vi skal bare hjem nu, siger Katarina Gliefeldt.

Annonce:

Samtidig fortæller Katarina Gliefeldt, at der er opstået en lidt mere akut krise. De er løbet tør for bleer til deres dreng.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Frustrationerne breder sig
Lørdag blev ærgrelsen over ikke at være kommet hjem skyllet ned med en dansk VM-sejr over Peru. Men nu har frustrationerne bredt sig.

- Vi er gået fra at holde sammen, til at folk er blevet mere egoistiske. Alle vil bare gerne hjem nu, og folk er kede af det, siger Katarina Gliefeldt til Ekstra Bladet.

Ifølge den frustrerede feriegæst har de ingen hjælp fået af hverken flyselskabet Small Planet Airlines eller rejseselskabet Detur.

- En af familierne har fået tilbudt, at deres seksårige datter kan flyve til Helsinki, mens forældrene kan flyve til Oslo. Det har de selvfølgelig afvist, siger Katarina Gliefeldt til Ekstra Bladet.

Over for Ekstra Bladet har rejseselskabet dog forsikret, at de arbejder på en løsning.

Annonce:

- Vores flypartner, Small Planet Airlines, har ikke været i stand til at gennemføre den planlagte flyvning fra Kreta til København i dag grundet manglende kabinepersonale. Der arbejdes hårdt på at få løst situationen, og vi tager naturligvis hånd om vores gæster både på Kreta og i København, skrev Rikke Henriksen, der er Marketing Manager i selskabet, i en mail til Ekstra Bladet lørdag.

Ekstra Bladet har søndag igen forsøgt at kontakte flyselskabet, men uden svar. Vi forsøger også at få fat i Detur endnu en gang for at få en kommentar til den nye situation.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: