'Narkofund' i lufthavn var veganer-pulver

25 blå poser med hvidt pulver vidste sig at være noget ganske andet, end hvad myndighederne regnede med

'Stofferne' bagslaglagt af det britiske transportpoliti viste sig at være kageingredienser. Foto: BTP /SWNS.COM/Ritzau Scanpix
'Stofferne' bagslaglagt af det britiske transportpoliti viste sig at være kageingredienser. Foto: BTP /SWNS.COM/Ritzau Scanpix
Følg Samfund

Britisk Transportpoliti troede, de havde fået fingrene i et større narkofund i Gatwick Lufthavn.

Det hvide pulver, der lå i mange blå plastikposer gemt i en kuffert, viste sig hverken at være tiltænkt at opkvikke eller sløve brugeren. Derimod kan det tilfredsstille den søde tand.

'I samarbejde med det britiske indenrigsministerium er pulveret blevet testet, og det er blevet afsløret, at det var veganske kageingredienser', skriver transportpolitiet på Twitter.

Det var en ansat på det veganske pizzeria Purezza, der var i færd med at transportere æggeerstatning til et vegansk bageri, da han blev stoppet af politiet, skriver The Guardian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Officerer blev kaldt til Gatwick Lufthavn station klokken 14.34 28. august, efter der blev fundet en kuffert med 25 poser med pulver, siger en talsperson fra Britisk Transportpoliti til mediet.

Men det stod snart klart, at det ikke var ulovlige varer, der var i kufferten.

- De (poserne med veganske kageingredienser, red.) blev hurtigt genforenet med ejeren, der har lovet officerer og ansatte en skive kage til gengæld, fortsætter de.

I transportpolitiets tweet, hvor de bruger hashtagget 'cakefine', skriver de en anbefaling til andre, så de ikke havner i samme situation.

'Sæt venligst mærkater på din mad og næste gang, du kommer forbi, så tag smagsprøver med på kage.'

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind