Narrede veninde til dildo-sex: Nu er hun dømt

Den ekstraordinære sag om Gayle Newland, der - iført en påspændings-dilo - narrede sin veninde til sex ved at udgive sig for at være en mand, har  fundet sin afslutning

Gayle Newland ledsages til retten i sagen om det bizarre venindeforhold. (Foto: Dan Rowlands, Mercury Press)
Gayle Newland ledsages til retten i sagen om det bizarre venindeforhold. (Foto: Dan Rowlands, Mercury Press)

En temmelig makaber sag har gennem den seneste uges tid kørt i retten i Storbritannien. Det drejer sig om 25-årige Gayle Newland, som omkring 10 gange havde sex med sin veninde, der var iført et blindfold, så hun intet kunne se.

Gennem en flere år lang korrespondance på Facebook havde Gayle Newland bildt veninden ind, at hun var en mand ved navn Kye Fortune. Da de to skulle mødes bad 'Kye Fortune' veninden om at iføre sig et blindfold, så hun ikke kunne se 'Kye', der bildte hende ind, at han ville skjule sig, fordi han havde grimme ar efter en trafikulykke.

Derefter havde de sex, hvor Gayle Newland i skikkelse af Kye Fortune var iført en påspændings-dildo. Dette skete omkring 10 gange, før den unavngivne veninde rev sit blindfold af og kunne konstatere, at det ikke var manden Kye Fortune, men i virkeligheden Gayle Newland, hun havde sex med.

Se også: Havde sex med mand i to år før hun opdagede 'han' var hendes veninde

Forleden faldt dommen i den mærkværdige sag, og resultatet er, at Gayle Newland er dømt skyldig i tre tilfælde af seksuelle overgreb. I to tilfælde blev hun frifundet. Strafudmålingen fastlægges først til november, men ifølge The Telegraph er en fængselsdom uundgåelig.

Den unavngivne veninde fortalte ifølge Daily Mail til retten, at hun på intet tidspunkt have sagt ja til at have sex med en påspændings-dildo involveret. Hun fortalte derudover, at Gayle Newland - i 'skikkelse' af Kye Fortune - talte med en dybere stemme, havde en ulden hat over sit lange hår og havde tapet sine bryster ind for at skjule dem.

Gayle Newlands egen udlægning af sagen er helt anderledes. Ifølge hende vidste veninden, at Gayle Newland bare lod som om, hun var en mand, og at det hele var opstået som et slags rollespil, fordi begge kvinder havde svært ved at tackle deres seksualitet.

Se også: Narret til venindesex: 'Hun vidste, at vi var i et lesbisk forhold'

Dommeren Roger Dutton fortalte i retten, at Gayle Newland havde "alvorlige problemer omkring sin personlighed". Hun skal nu tilses af en psykiater, inden strafudmålingen fastlægges.

Gayle Newland skabte allerede som 13-årige sin 'mandlige identitet' Kye Fortune, fordi hun syntes det var svært at tale med piger ansigt til ansigt. Et par år efter lavede hun en Facebook-profil under hans navn og blev i 2011 Facebook-venner med den unavngivne veninde, hvorefter de begyndte at tale i telefon sammen ganske ofte.

37 kommentarer
Vis kommentarer