Nedtur efter standup: Biler spærret inde bag gitre

Et standup-show på Frederiksberg sluttede ærgerligt for Sela Karatas og hans kæreste, da de sammen med 10-12 andre oplevede, at deres biler tilsyneladende uretmæssigt blev spærret inde.

Det begyndte med et smil.

Og sluttede med sure miner.

Da Sela Karatas fra Hvidovre mandag aften ville en tur i Falkoner Salen på Frederiksberg for at opleve den canadiske standup-komiker Russell Peters på slap line, så kørte det hele også som smurt i begyndelsen.

Men da publikum ville hjem klokken cirka 22.20, kom flere til at hænge med mulerne.

Årsagen var, at de ikke kunne få deres bil med sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Russell Peters kan få folk til at grine. Og det fik han mandag aften på Frederiksberg. Det holdt imidlertid ganske kort tid for 10-12 bilejere. (Foto: Ryan Emberley)
Russell Peters kan få folk til at grine. Og det fik han mandag aften på Frederiksberg. Det holdt imidlertid ganske kort tid for 10-12 bilejere. (Foto: Ryan Emberley)
 

Ligesom 10-12 andre havde Sela Karatas og kæresten valgt at parkere på taget af Frederiksberg Centret tæt ved. De havde købt og betalt en p-billet. Men et kæmpe gitter var i mellemtiden blevet kørt ned ved ud- og indkørslerne til tagparkeringen, og så var gode råd dyre.

- Vi ringede til det selskab, der stod anført på p-automaten. De ville absolut ikke hjælpe og gad ikke komme og åbne gitteret. De sagde, at vi skulle lade bilen stå, komme igen dagen efter og i øvrigt også vente med at klage. Altsammen selv om der ikke stod noget som helst om, at man ville risikere at blive låst inde, hvis man ikke kom tilbage inden et bestemt tidspunkt, siger Sela Karatas.

Centerleder undskylder

Ifølge Sela Karatas var der både folk ved udkørslen og ved indkørslen til parkeringspladserne. Begge steder var der kørt gitre ned. Nogle kom langvejs fra og havde ikke tænkt sig at acceptere beskeden om at forføje sig og lade bilen stå.

Hos Frederiksberg Centret beklager driftsleder Allan Jack dagen derpå det skete. Han erkender blankt, at Frederiksberg Centret bærer ansvaret for både den dårlige skiltning og den dårlige serviceoplevelse for de bilister, som havde valgt at parkere på taget.

- Efter en større ombygning er der nogle ting, der mangler. Informationen har for eksempel ikke været god nok. Det er planen med tiden at holde døgnåbent, men det er ikke på plads endnu, siger Allan Jack, som trods alt glæder sig over, at det til sidst lykkedes de frustrerede bilejere at få deres biler med sig.

Men det var ikke sådan lige til.

Se også: Hver anden får ret i P-klage

Tilfældig Securitas-mand hjalp

Det lykkedes kun, fordi en af gæsterne fra standup-forestillingen tilfældigvis var vagt for Securitas.

- Han havde en nøgle, men den passede ikke til det nye system. Han forsøgte først at tale med dem fra p-selskabet, og de afviste også ham fuldstændig. Så kontaktede han sit arbejde, og efter nogen tid fik de forklaret ham, hvordan han kunne åbne de gitre. Det lykkedes ham til sidst, forklarer Sela Karatas.

Allan Jack vil med det samme tage initiativ til, at der vil blive skrevet en besked på de p-billetter, som folk får udskrevet, når de parkerer på taget af centret.

- Sådan kan man selvfølgelig gøre. Det er klart nok, siger Allan Jack.

Det er tre dage siden, at Frederiksberg Centret åbnede for sine nye p-faciliteter på taget.

I alt brugte de utilfredse bilejere tre kvarter på at slippe fri.

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere