Nej, spritkørsel er ikke lovligt - selv efter motorsavsulykke

Efter en ulykke med motorsav syede mand fra Australien sig selv med fiskesnøre og kørte på hospitalet, mens han dæmpede sine smerter med gin

Australsk mand skar sig selv i hånden med en motorsav og syede såret sammen med fiskesnøre, inden han kørte på hospitalet. (Foto: Søren Osgood/Polfoto)
Australsk mand skar sig selv i hånden med en motorsav og syede såret sammen med fiskesnøre, inden han kørte på hospitalet. (Foto: Søren Osgood/Polfoto)

Spirituskørsel er aldrig i orden. Det kan en Timothy Withrow fra Australien skrive under på.

I februar 2014 skar han sig selv i hånden med en motorsav, men da han ringede efter en ambulance, fik han at vide, at der var ti timers ventetid. Derfor besluttede han at tage sagen i egen hånd.

Timothy rensede såret, inden han syede det sammen med fiskesnøre og derefter drak han gin for at lindre sine smerter, skriver The Guardian. Da Timothy bagefter stadig vurderede, at han havde behov for professionel hjælp, og han ikke kunne få fat på sin kone, valgte han selv at køre på hospitalet.

Da han missede et stop-skilt, blev han stoppet af politiet, der registrerede en promille på 1,75, som er mere end tre gange så høj som den tilladte promille.

Timothy blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, men mente, at sagen var 'ubetydelig'. Det gav dommer Kevin Nicholson ham dog ikke ret i, da Timothys appel var for retten i dag, tirsdag.

Timothy står derfor nu over for at miste sit kørekort i mindst 12 måneder, når strafudmålingen kommer for retten.

Dommer Kevin Nicholson begrundede sin beslutning med, at Timothy havde andre muligheder for at komme til hospitalet såsom at ringe efter en taxa eller spørge en nabo om hjælp, skriver The Guardian.

0 kommentarer
Vis kommentarer