Nettet går amok over norske Lasse: 'Virkelighedens Thor'

Pigerne vil giftes eller gøres gravide af Lasse Matberg fra den norske flåde, som pludselig får massiv opmærksomhed for sine Instagram-billeder

Lasse L. Matberg har indtil videre 237.000 følgere på Instagram.
Lasse L. Matberg har indtil videre 237.000 følgere på Instagram.

Husker du den sociale mediestorm omkring den 30-årige Jeremy Meeks, hvis politifoto gik viralt, da han blev anholdt i juni 2014?

Nu har den lækre indsatte fået en skarp skandinavisk konkurrent.

Instagram-brugere verden over og adskillige internationale medier har nemlig med ét fået øjnene op for 30-årige Lasse L. Matberg, der er løjtnant i den norske flåde.

’Han ser ud som om, videnskabsmænd har taget gener fra Thor og Legolas og kombineret dem for at skabe supermand', skriver britiske Metro blandt andet om den hotte militærmand fra Stavanger.

Lasse L. Matberg beskriver selv den opmærksomhed, han får fra alverdens Instagram-brugere således: ’De vil giftes med mig eller beder mig om at gøre dem gravide’.

Og ganske rigtigt, gennemgår man bare nogle af de kommentarer, den 30-årige aselignende nordmand har fået for nogle af de seneste billeder, han har lagt op på Instagram, hvor han for længst har rundet 230.000 følgere, finder man erklæringer som disse:

’Oh my god, jeg er forelsket’.

’En ekstra grund til at elske Norge’

’Har du SET det her magiske væsen?’

Synes du også, norske Lasse kan måle sig med den lækre indsatte, der i øvrigt endte med at score en model kontrakt? Bedøm selv ud fra disse Instragram-billeder:

For et par måneder siden var det en lækker bedstefar, som tog nettet med storm, efter hans barnebarn lagde hans billede ud på Reddit.

Og hvis du missede historien om 'verdens lækreste abe', gorillaen Shabani, som har fået kvinder til at valfarte til zoologisk have, så kan du læse den lige her.

29 kommentarer
Vis kommentarer