Netto havde ikke yndlingspizzaen: Barnebarnets løsning gjorde bedstemor til millionær

En kvinde i 60’erne fejrede nytår uden at vide, at hun var blevet millionær

Det var en tur efter frysepizza og en række tilfældigheder, der gjorde, at en bedstemor fra Esbjerg blev millionær lige inden nytår. Foto: Colourbox
Det var en tur efter frysepizza og en række tilfældigheder, der gjorde, at en bedstemor fra Esbjerg blev millionær lige inden nytår. Foto: Colourbox
Følg Samfund

- Jeg er slet ikke kommet mig over det endnu. Jeg har ikke sovet de sidste par nætter, og jeg begynder at tude hvert andet minut. Af glæde altså.

Der er mange følelser lige nu i hjemmet hos en kvinde i 60'erne fra Esbjerg. Tirsdag efter nytår opdagede hun nemlig, at hun havde vundet 3.750.000 kroner i 2017’s sidste lottotrækning.

I en pressemeddelelse fra Danske Spil fortæller kvinden, at hun gennem de sidste mange år har haft som nytårstradition at spille Lotto sammen med sin datter. Men i år var hun lige ved at glemme det.

- Jeg skulle passe mit barnebarn og ville egentlig bare gerne hjem. Vi var nede i Netto efter en frysepizza, men de havde ikke den, han godt kan lide. Så han foreslog, at vi gik ned i kiosken, hvor de har hans yndlingspizza. Og så kunne jeg jo lige så godt købe den kupon, når jeg nu var der, fortæller bedstemoren.

- Det er sjovt at tænke på, at man kom ind i et nyt år som millionær uden at vide det – havde jeg vidst det, havde jeg da nok drukket et ekstra glas champagne nytårsaften – eller to, griner den nyslåede millionær.

Falder på et tørt sted
Pengene falder på et tørt sted for kvinden, som de seneste par år har været ramt af nogle alvorlige arbejdsskader og en medfølgende sygdom, som var tæt på at tage livet af hende. For nylig er hun gået ned i ydelse, og har brugt en del tid på at finde ud af, hvordan hun fremover skulle få økonomien til at hænge sammen.

- Derfor er det her også så vildt, og jeg har det stadig helt mystisk i hovedet. Hvis du vidste, hvordan jeg har haft hovedbrud over min økonomiske situation. Jeg har aldrig haft mange penge, men har altid fået enderne til at mødes. Det tvivlede jeg på, at jeg kunne denne gang.

Hun vil nu købe en ferielejlighed på Fanø, hvor hun kan sidde og kigge ud over vandet og nyde livet. Og så skal hele familien ud at rejse.

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.