Niårig dreng med dværgvækst mobbet: Mors hjerteskærende video går verden rundt

En mor lagde en hjerteskærende video ud af sin dybt ulykkelige søn - nu får han støtte fra berømtheder fra hele verden

Folk fra hele verden er blevet dybt berørt af en video, som den australske mor Yarraka Bayles har lagt ud af sin niårige søn, Qauden, der bryder grædende sammen i sin mors bil, fordi han på grund af sin dværgvækst er blevet drillet af sine klassekammerater i skolen. Nu vælter det ind med støtte til den niårige dreng fra berømtheder i hele verden, heriblandt den australske skuespiller Hugh Jackman.

Det skriver flere medier heriblandt BBC, NITV og News Hub New Zeland

Lille Quaden ses her sammen med sin mor og en kendt australsk rugbyspiller. Foto: Screendump AP
Lille Quaden ses her sammen med sin mor og en kendt australsk rugbyspiller. Foto: Screendump AP
 

I videoen, som Quadens mor lagde ud på de sociale medier, lige efter at hun havde hentet sin søn i skolen, siger hun blandt andet:

'Jeg har lige hentet min søn fra skole, hvor jeg blev vidne til, at han blev mobbet. Jeg ringede til skoleinspektøren. Og nu ønsker jeg, at folk skal vide - og det gælder både forældre og lærere - at det i ser her er effekten af mobning,' forklarede Yarraka Bayle, mens Quaden græd i baggrunden.

'Hver eneste dag sker der et eller andet. En episode, en ny mobning, et nyt øgenavn til min søn. Vil i ikke være så venlige at opdrage jeres børn, jeres familier og jeres venner', lyder det fra den ulykkelige mor, mens Quaden i baggrunden flere gange grædende fortæller, at han ønsker at dø.

Videoklippet er set mere end 20 millioner gange og er gået viralt på verdensplan.

 

Hollywood-stjernen Hugh Jackman, der især er kendt for sin rolle som Wolverine i de populære X-Men-film samt for 'Les Miserables', har lagt en video-hilsen ud til Quaden og skriver: 'Quaden. Du har en ven i mig.'

Den amerikanske komiker Brad Williams, der også lider af den samme form for dværgvækst, fortæller ifølge BBC, at han har indsamlet 130.000 dollars på mindre end en dag, så Quaden og hele hans familie kan komme en tur til Disneyland i USA.

'Dette er ikke kun for Quaden. Det er for alle, der er blevet mobbet i deres liv og har fået at vide, at de ikke er gode nok. Lad os vise Quaden og andre, at der er godhed i denne verden, og at de er gode nok,' skrev Brad Williams på en hjemmeside, hvor han har samlet penge ind til Quaden.

I sportsverdenen har der også været stor støtte til lille Quaden, blandt andet fra baskeballstjernen Enes Kanter, der på Twitter skrev:

'Verden står bag dig.' Enes Kanter inviterede også hele familien til at se en NBA-kamp i USA.

Her hilser en mand på lille niårige Quaden. Foto: Screendump AP
Her hilser en mand på lille niårige Quaden. Foto: Screendump AP