Nicolaj blev smidt ud på grund af facebook-video: Nu trækker gymnasiet i land

Udtalelserne i en facebook-video er alligevel ikke alvorlige nok til en bortvisning

Se med her

Efter at Ekstra Bladet i går kunne fortælle, at STX Campus Bornholm har bortvist 3.g eleven Nicolaj Silberg fordi han havde lagt en video på facebook, har skolen nu ændret deres beslutning.

Nicolaj, der i videoen forklarer, at han ikke har snydt til en eksamen, får altså lov til at fortsætte på gymnasiet og færdiggøre sin uddannelse, selv om skolen i første omgang havde bortvist ham torsdag formiddag.

Han blev bortvist, fordi skolen mente, at Nicolaj overtrådte injurielovgingen, når han i videoen siger, at beskyldningerne om snyd er en hævnakt fra lærernes side, men nu trækker de i land.

- Jeg har spurgt mine rådgivere, og de siger, at han ikke overtræder lovgivningen, siger uddannelseschef på STX Campus Bornholm, Klaus Kristiansen til Ekstra Bladet.

- Han er midlertidig bortvist indtil efter påske, men bortvisningen kan ikke blive permanent.

Nicolaj kan altså vende tilbage til Campus Bornholm, hvor han skal modtage undervisning af de samme lærere, som han beskylder for at hævne sig mod ham, og det kan give problemer erkender, Klaus Kristensen.

-  Jeg synes, at det er vanskeligt, men det må vi jo håndtere. Jeg skal have snakket med lærerne, og de skal være forberedte på det, siger han til Ekstra Bladet.

Det er ikke lykkedes for Ekstra Bladet at komme i kontakt med Nicolaj Silberg, men han siger til Bornholms Tidende, at hans situation ser bedre ud i dag, end den gjorde i går, men at han ikke er færdig med at kæmpe mod gymnasiet.

- Det er stadig ikke optimalt. Jeg vil stadig kæmpe for, at campus anerkender, at de har begået en fejl, og at de giver mig en karakter for min SRP, siger han til avisen.

Har du ikke læst hele historien om Nicolaj, kan du læse den her

31 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere