Annonce:
Annonce:

Nikita efter kjole-storm: Klæder mig som jeg vil

Den konservative ungdomspolitiker Nikita Klæstrup har ikke tænkt sig at ændre tøjstil, selv om hendes dristige kjole har givet hende uventet opmærksomhed

Her kan du se Nikita fortælle om den overvældende opmærksomhed. (Video/redigering: Stig Haaning Thøgersen)
Annonce:
Følg Samfund

Mød Nikita i klippet herover artiklen, hvor hun fortæller om den overraskende kjole-storm

_________________________________________________________________________________

Som et lyn fra en klar himmel er 20-årige Nikita Klæstrup blevet centrum for en voldsom debat omhandlende hendes pikante påklædning til Konservativ Ungdoms 110-års fødselsdag.

Til arrangementet, der lørdag løb af stablen i Odd Fellow-palæet i København, kom den unge kvinde anstigende i en kjole, der næsten viste mere bryst, end den skjulte.

Hidsig debat om Nikitas kjole til KU-fest

Hendes kæreste, Rune Kristensen, smed et billede fra festen på Facebook, og siden har der på internettet været en hidsig debat om, hvorvidt kjolen var for uanstændig til anledningen.

Nøgen og debatlysten: Nikita træt af pseudostudenter

Annonce:

Den voldsomme opmærksomhed omkring hendes påklædning er kommet meget bag på Nikita Klæstrup, som dog tager de kristiske røster med et gran salt.

- Jeg vil helt klart fortsætte med at klæde mig præcist, som det passer mig, lyder det fra den Konservative ungdomspolitiker, som Ekstra Bladet møder tirsdag eftermiddag.

Fortryder ikke
Nikita Klæstrup har svært ved at se, hvorfor hendes kjole har fået så mange mennesker op i det røde felt, da hun mener, at den passer fint til hendes alder og stil.

- Da jeg tog kjolen på til et lukket arrangement, havde jeg bestemt ikke troet, at det ville få hele Danmarks opmærksomhed, forklarer silden fra Lolland, der dog ikke afviser, at hun ville have valgt en kjole med mere stof, hvis festen havde foregået hos hovedpartiet og ikke dets ungdomsafdeling.

Rune Kristensen, som Nikita Klæstrup har dannet par med i et år, er også overvældet af den sorte sags debatskabende effekt, men han fortryder ikke, at han smed billedet på Facebook.

Valgbaben Nikita: Der skal være grænser

Annonce:

- Vi havde talt om kjolen og vurderet den i forhold til arrangementet, og det syntes vi egentlig, at den passede meget fint til, lyder det fra 32-årige Rune Kristensen, som ikke er bange for, at den megen omtale kommer til at give Nikita alt for mange bejlere.

- Jeg tror også, at folk var opmærksomme på Nikita, før hun tog den kjole på, og det er ikke noget, jeg ser som nogen trussel, konstaterer den selvsikre kæreste.

Pivfrækt kommunalvalg: Tanja DD-skål vs Topløse Nikita

Når det kommer til mode, er en af Nikita Klæstrups store forbilleder statsminister Helle Thorning-Schmidt, men den 48-årige politiker bør ifølge Nikita ikke hoppe i den sorte kjole.

- Det er en kjole, der passer godt til unge piger, men jeg tror ikke, at den ville passe så fint til Helle Thorning, da hun jo er en moden kvinde, Jeg regner heller ikke med at se min mor i sådan en, siger Nikita Klæstrup.

Tirsdag aften kan du her på siden se Nikita Klæstrup fremvise sin garderobe

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: