Annonce:
Annonce:

Norsk skolechef sendte 'nedladende' beskeder til elever: 'Det er meget flovt'

Inge Myklebust, der er skolechef i Oppland, lægger sig nu fladt ned og undskylder miseren

Beskeden nåede ud til flere tusinde personer og blev langt fra modtaget som forventet. Foto: Halvor Løkken/Oppland fylkeskommune.
Beskeden nåede ud til flere tusinde personer og blev langt fra modtaget som forventet. Foto: Halvor Løkken/Oppland fylkeskommune.
Annonce:
Følg Samfund

Et forsøg på at være cool mislykkedes fuldstændig for en uddannelseschef i det norske amt Oppland, da han kort før sommerferien sendte en besked ud til alle nye elever.

I beskeden skrev Inge Myklebust, at eleverne skulle 'skaffe en computer inden skolestart', og gjorde de ikke det, ville det være 'meget flovt at være den eneste i klassen uden en computer på første skoledag'.

Beskeden nåede ud til flere tusinde personer og blev langt fra modtaget som forventet - i stedet blev skolechefen kimet ned af vrede forældre. Det skriver norske VG.

Lægger sig fladt ned
Flere forældre og elever mente nemlig, at beskeden var skrevet i en 'nedladende' tone, der kunne virke 'afskrækkende' på nye studerende.

- At skrive, at det vil være flovt at være den eneste elev uden en computer, bidrager til at hænge de personer, der ikke har råd til dyre computere, ud, siger 18-årige Silje Johansen til VG.

Skolechefen selv lægger sig nu fladt ned og undskylder sin akavede besked. 

- Vi har nok både været for hurtige og samtidig gjort et mislykket forsøg på at være seje ved at bruge et ungdommeligt sprog (...) Vi lægger os fladt ned og undskylder, siger Inge Myklebust til VG.

Han fortæller samtidig, at det var en it-medarbejder, der udsendte beskeden på vegne af ham. Nu vil Inge Myklebust selv sende en ny besked ud til de samme elever, hvori han undskylder miseren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: