Norwegian lukker ruter til USA og Thailand

Lavprisselskabet Norwegian lukker sine ruter fra København til USA og Thailand

Det sker heldigvis oftere, at dit fly bliver forsinket end helt aflyst. Se her, hvad du i så fald har ret til. Video: Mikkel Cramon

Nu kan det være slut med billige flybilletter til USA og Thailand.

Lavprisselskabet Norwegian lukker sine direkte ruter fra København til USA og Thailand.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Der findes hurtige og billige måder at blive indehaver af et guldkort til fly-alliancerne - og dermed score point til rejser og andre goder. (Foto: MO:SES og SAS) Tips og guides Billigere og federe flyrejse: Her er smutvejen til guldkortet

'Vi evaluerer løbende vores rutenetværk for at sikre, at vi møder efterspørgslen. Vi oplever stigende efterspørgsel på vores ruter mellem USA og Europa og ser frem til at tilbyde rejsende på begge sider af Atlanterhavet flere valgmuligheder og gode priser.'

'Samtidig ser vi, at langdistancemarkedet til og fra Skandinavien er lille, sammenlignet med de store byer som New York, London, Los Angeles, Paris og Rom. Skandinavien er ikke stort nok til at opretholde interkontinentale flyvninger fra både Oslo, Stockholm og København,' siger Senior Vice President Commercial i Norwegian Matthew Wood.

Hidtil har du bl.a. kunnet flyve direkte med Norwegian til New York og San Francisco, men de bliver lukket efter vinterpausen.

Det samme gør flyvninger til det eksotiske Krabi i Thailand og landets hovedstad Bangkok.

Nu skal du et smut til Norge eller England
Men håbet er ikke helt ude, hvis du fortsat gerne vil flyve med Norwegian, når du skal på langdistancerejser.

Selskabet oplyser i pressemeddelelsen, at flyvningerne fortsætter til USA og Thailand fra London og Oslo.

Så danskerne skal væbne sig med ekstra tålmodighed, hvis de fortsat vil flyve med Norwegian, når de skal på ferie langt væk fra Danmark.

Nedtur for medarbejderne
Selskabet oplyser, at 23 medarbejdere i den tekniske afdeling vil blive berørt, når de ikke fremover skal vedligeholde selskabets Dreamlinere.

Flyselskabet oplyser, at der arbejdes på den bedst mulige løsning for de berørte medarbejdere, der tæller over 25 procent af selskabets tekniske afdeling i Københavns Lufthavn.

98 kommentarer
Vis kommentarer