Nu er drømmejobbet ledigt: Få penge for at spise pizza hver uge

Den britiske virksomhed Bath Pizza Co. er lige nu på udkig efter en ægte pizzaekspert, som har lyst til at prøvesmage hele deres menu

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Kan du ikke få nok pizza? Elsker du en lækker sprød pizza med fyldig topping, tomatsauce og et lag smeltet ost. Hvis ja, så skulle du måske se nærmere på drømmejobbet som professionel 'pizza-smager' hos virksomheden Bath Pizza Co.

Den britiske virksomhed leder efter en ægte pizza-connoisseur, som de selv beskriver den perfekte kandidat til jobbet. Det skriver britiske BBC.

Helt konkret lyder jobbeskrivelsen, at den nye ansatte skal prøvesmage hele virksomhedens menukort og derefter give feedback på pizzaerne. Der er dog en række krav til den rette kandidat.

- Du har en kultiveret gane og kan give feedback med din professionelle mening til vores køkkenchef. Du får mulighed for at prøve alle vores pizzaer og får indflydelse på menuen. Vi har tusindvis af kunder hver måned, så det vil være en vigtig del af din rolle at sikre, at vores menu gør dem spændte og glade, skriver Bath Pizza Co. om jobbet i jobbeskrivelsen.

Hvis du er den helt rigtige kandidat og store pizzaelsker, så lad dig ikke skræmme af, at jobbet er placeret i England. Dit nye arbejdssted er i Somerset i det sydvestlige England. Men bare rolig, hvis du er den rigtige kandidat til jobbet, så vil Bath Pizza Co. dække dine rejseudgifter. Uanset om det er med fly, tog eller benzin til bilen.

Hvis jobbet lige er noget for dig, så kan du søge jobbet her.

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen